Vybírejte z nabídky 36 223 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > kanceláře > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Kancelář, prodej, U Parku, Moravská Ostrava, Ostrava, Ostrava-město

Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Ostrava (okres Ostrava-město)

U Parku

Komerční, Kanceláře a administrativní prostory

123609

09.10.2024

neuvedeno

D - Méně úsporná

Cena: 2990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Daniel Bučko

Telefon: 777 988 ...

E-mail: daniel.b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví na ulici U Parku v Moravské Ostravě, který je ideální volbou pro ty, kdo hledají pohodlí městského bydlení s přímým přístupem k přírodním krásám. Tato lokalita je pouhými pár kroky od Komenských Sadů, které jsou známé jako městské centrum pro milovníky cyklistiky, běžeckých tratí a in-line bruslení. Navíc zde naleznete dětská hřiště a příležitosti pro příjemné procházky, což z této lokality činí perfektní místo pro rodinný život.

Byt je po právě dokončené moderní a vkusné rekonstrukci, která zajišťuje vysoký standard bydlení. Nová kuchyňská linka je vyrobena na míru a je vybavena vestavěnými spotřebiči, jako jsou horkovzdušná a mikrovlnná trouba, digestoř, indukční varná deska a myčka. Rovněž je připravena na instalaci lednice s mrazákem, což zajišťuje maximální komfort při vaření a přípravě jídel.

Koupelna a samostatná toaleta jsou zařízeny designovými obklady a sanitou, a nabízejí vanu a umyvadlovou skříňku s umyvadlem, což přispívá k elegantnímu a funkčnímu interiéru. Výhodou bytu jsou také neprůchozí pokoje s dostatkem úložného prostoru, což umožňuje flexibilní uspořádání nábytku a osobních věcí.

V celém bytě byly modernizovány rozvody elektřiny v mědi, instalovány sádrokartonové podhledy s led osvětlením, které zajišťují energetickou úspornost a příjemnou atmosféru. Kvalitní plovoucí podlahy spolu s novými interiérovými dveřmi včetně zárubní dodávají bytu moderní vzhled. Plastová okna jsou vybavena venkovními, elektricky ovládanými roletami na míru, což zvyšuje pocit soukromí a bezpečí.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel celkovou revitalizací zahrnující zateplení, instalaci nových vchodových dveří, schránek a zvonků. Lokalita nabízí perfektní dopravní dostupnost a občanskou vybavenost, což zahrnuje blízkost škol, obchodů a zdravotnických zařízení.

Byt je v tuto chvíli pronajat nájemcem se skvělou platební morálkou. Výše nájmu bez služeb činí 16.020 Kč, a nájemní smlouva běží do konce dubna 2025 s tří měsíční výpovědní lhůtou. To představuje výnos z pronájmu ve výši 6,4 %, což činí z této nemovitosti atraktivní investiční příležitost. Doporučuji osobní prohlídku, abyste mohli plně ocenit všechny výhody tohoto bytu. Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.




Prodej kanceláře Ostrava na Eurobydleni.cz


Nahoru