Vybírejte z nabídky 36 261 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Sušice Zpět na přehled nabídek

Pronájem zděného bytu 2+kk v blízkosti centra Sušice

Prodejce

Makléř: Jaroslav Staněk

Telefon: 723 057 ...

E-mail: info@elw ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Sušice (okres Klatovy)

Americké armády

Byty, Byt 2+kk

PR244

09.10.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

neuvedeno

neuvedeno

E - Nehospodárná

Cena: 9000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Jaroslav Staněk

Telefon: 723 057 ...

E-mail: info@elw ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1605.jpg

EL-WEST REALITY

T. G. Masaryka 22, Sušice

www.elwestreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu zděný byt 2+kk (52 m2) v nejzazší severní části 2.NP, v nově kompletně opraveném objektu, téměř v centru Sušice, v ul. Americké Armády - cca 30 m od náměstí. Jak celá budova, tak i byt je kompletně zrekonstruovaný (dokončení v roce 2021) ve vyšším standardu moderního bydlení.

Byt s východní orientací disponuje prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka s kameninovým dřezem včetně vestavěných spotřebičů: trouba se sklokermickou varnou deskou se dvěma plotýnkami, digestor, myčka, pračka a vestavná menší lednička. Dále samostatná ložnice a předsíň. Moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, elektrickým bojlerem, keramickou dlažbou a obklady.

Nášlapné vrstvy podlah pokojů jsou plovoucí /laminátové/, dveře původní repasované. Stylová dřevěná okna STANDARD TERMO IV 84 s izolačním trojsklem, které zajišťují odhlučnění a minimální propustnost tepla. Velmi vkusný byt připravený k okamžitému užívání. Vytápění: sálavé elektrické nástěnné konvektory, ohřev vody boilerem.

Přístup k bytu je přes sdílenou pavlač, kterou je možné využívat k posezení. Měsíční platby: 9.000,- Kč + 800,- Kč - /1 os. zálohy na služby (spotřeba vody, úklid společných prostor, el. společných prostor, správa) + zálohy na el. energii, které se přepisují na nájemce. Vratná kauce 27.000,- Kč.

V těsné blízkosti najdete obchody a služby, ve městě veškerá občanská vybavenost. PENB ve třídě E. V případě zájmu volejte tel. 723 804 449.




Pronájem bytu 2+kk Sušice na Eurobydleni.cz


Nahoru