Vybírejte z nabídky 36 508 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Kardašova Řečice Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 90m2, pozemek 925m2, Kardašova Řečice

Prodejce

Makléř: Tichá Markéta

Telefon: 724 283 ...

E-mail: tichamar ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kardašova Řečice (okres Jindřichův Hradec)

Domy, Rodinné domy

427

09.10.2024

1

925 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2750000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: k jednání 1
Prodejce

Makléř: Tichá Markéta

Telefon: 724 283 ...

E-mail: tichamar ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6586.jpg

Bytečky, s.r.o.

Otradovická 733, 142 00 Praha 4

www.bytecky-sro.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme vám k prodeji venkovskou usedlost ve vyhledávané lokalitě v Jižních Čechách. Nemovitost se nachází ve vesnici Mnich. Tato vesnice tvoří část města Kardašova Řečice v okrese Jindřichův Hradec a leží na samém okraji CHKO Třeboňsko v klidné krásné krajině lesů a rybníků. Je to oblast oázy klidu, která je bohatá na turistické a cyklistické stezky.

Nemovitost nabízí ideální kombinaci venkovského klidu, výhodného umístění a širokých možností rekonstrukce a využití. V současné době je nemovitost užívána pouze k rekreačním účelům. Technické parametry: Zastavěná plocha a nádvoří s prostornou zahradou celkem o rozloze 925 m2.

Objekt: je zpřístupněný po zpevněné komunikaci, kolem usedlosti protéká Holenský potok. Popis: přízemní dům s podkrovím a bez podsklepení. Je proveden tradiční zděnou technologií, obvodové zdivo kamenné v průměru 70-75 cm, stropy dřevěné s rovným pohledem, konstrukce krovu vaznicová sedlová, střešní krytina pálená, stěny vápenné, vytápění lokální na tuhá paliva nebo elektrické přímotopy, v koupelně kamna na uhlí a dřevo, elektroinstalace třífázová, stáří nemovitosti cca 100 let, rozvody vody zajištěny, vodu zajišťuje přípojka na vodovodní obecní řád, teplou vodu zajišťují průtokové ohřívače, septik není dořešen je nutno vybudovat čističku odpadních vod. Dům je světlý a slunný, orientace sever směr dvůr a orientace jih směr strouha Holenského potoka.

Dispozice hlavní stavby: vstupní prostor/chodba, toaleta, komora/spíž, kuchyň/obytná místnost, jeden pokoj, z kterého se vchází do koupelny a jedna ložnice. Celkem cca 85 m2 2 + 1. V kuchyni elektrická čtyř plotýnka na vaření; v pokojích dlažba a linoleum.

Sousední stavby:

  • Dílna (25 m2) - navazuje na obytnou část zemědělské usedlosti a nad celým přízemním prostorem možnost podkrovní výstavby.
  • Samostatná velká prostorná stodola (120 m2), která nabízí také půdní vestavbu.
  • Samostatná kolna (22 m2) - zděný objekt, který obsahuje 2 malé sklady a suché wc.

Zahrada: dostatečně prostorná zahrada - vzrostlé ovocné stromy (jabloň, hruška, švestka) + kopaná studna hloubka 2 m.

Dům má tradiční architektonický styl s uzavřeným dvorem, který čeká na vaše kreativní nápady a modernizaci dle vašich představ. Mnich je malá vesnička a má svou vlakovou zastávku Mnich (směr Veselí nad Lužnicí + Jindřichův Hradec a Tábor) a také autobusovou zastávku Kardašova Řečice, Mnich (směr Kardašova Řečice).

Mnich je cca 3 km autem od města Kardašova Řečice a 12 km od Jindřichova Hradce. V těchto městech najdete základní občanskou vybavenost. Pokud hledáte místo k rekreaci nebo i k trvalému bydlení, je tato nemovitost ideální volbou. Pro bližší informace či domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném čísle.



Nahoru