Vybírejte z nabídky 36 224 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Boskovice Zpět na přehled nabídek

Boskovice, RD 6+2, dvě bytové jednotky, možnost rozšíření, suterén rodinný dům

Prodejce

Makléř: Michaela Šťastná

Telefon: 773 756 ...

E-mail: m.stastn ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Boskovice (okres Blansko)

Domy, Rodinné domy

D1413BL007

09.10.2024

547 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Michaela Šťastná

Telefon: 773 756 ...

E-mail: m.stastn ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7702.jpg

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Květná 167/3, 603 00 Brno

www.coloseumreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej rozlehlého domu v blízkosti centra Boskovic. Jedná se o třípodlažní dům skládající se ze dvou bytových jednotek o dispozici 3+1, půdy a rozsáhlého suterénu.

Obě bytové jednotky jsou totožné, skládají se ze vstupní chodby, samostatné kuchyně se vstupem na lodžii, obývacího pokoje a dalších dvou pokojů. Dále zde nalezneme koupelnu, samostatnou toaletu a komoru. Výměra obou bytových jednotek je 88 m2.

V suterénu nalezneme dvougaráž, velkou místnost vhodnou například pro dílnu, dvě skladové místnosti, kotelnu a další koupelnu s toaletou a dvěma sprchami. Z půdy, která má stejně jako již existující bytové jednotky vlastní vstup z chodby domu, je možné vybudovat třetí bytovou jednotku.

K domu dále náleží zděná kůlna (16 m2), dvorek o výměře 89 m2, ze kterého se dostaneme na zahradu o výměře 322 m2. Zahrada i dvorek jsou udržované, nalezneme zde okrasné dřeviny a ovocné stromy.

Dům byl zkolaudován v roce 1991, v roce 2020 byla provedena rozsáhlá rekonstrukce během níž byla vyměněna okna (do ulice trojskla, do zahrady dvojskla), dále provedena výměna rozvodů vody a topení, vyměněny okapy a nové koupelny v bytech. Budova je připojena na městský vodovod a kanalizaci.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, a z tohoto důvodu je uvedena třída G. Vytápění obou bytových jednotek je zajištěno vlastními plynovými kotli - jsou zde úsporné kondenzační turbokotle.

Dům je suchý a velmi světlý. Nabízí široké množství využití od bydlení pro velkou rodinu, přes investici a pronajímání tří bytových jednotek, kombinaci vlastního bydlení v jednom bytě a pronajímání dalších dvou bytů až po kombinaci podnikání a vlastního bydlení, kdy lze mít v jednom z bytů kancelář, studio či kontaktní centrum a v dalším bytě bydlet.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.




Prodej rodinného domu Boskovice na Eurobydleni.cz


Nahoru