Vybírejte z nabídky 36 361 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+kk, Mikulov,

Prodejce

Makléř: Michael Lorenc

Telefon: 734 305 ...

E-mail: michael. ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

28. října

Byty, Byt 2+kk

706906

10.10.2024

1 (dům má 3 podlaží)

osobní

170 m2

52 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 7300000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: - zajímavá investice 1
Prodejce

Makléř: Michael Lorenc

Telefon: 734 305 ...

E-mail: michael. ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9528.jpg

Realitní kancelář Lorenc Michael

Chaloupkova 3133/5,, 63800 Brno - Královo Pole

rklorenc.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte novostavbu bytu 2+kk s terasou i okrasnou zahradou k příjemnému posezení a relaxaci, parkovacím stáním na investici nebo pro své vysněné bydlení, ve které před Vámi nikdo nebydlel? Pak je tato nabídka určená právě Vám. Byt se nachází v odděleném přízemí polyfunkčního domu, který je rohový, celodenně osluněný s jedinečným výhledem na dominantu Mikulova - Svatý kopeček. Celková plocha je cca 170 m2, z toho byt 52 m2, terasa 8 m2, zahrada 107 m2, uzamykatelná kóje 2.5 m2.

Z obytné kuchyně se vstupuje na terasu, která je součástí zahrady a má celoroční zdroj vody. Kuchyň, vestavěné skříně a okrasná zahrada jsou na zakázku. Zahrada zajišťuje pro majitele nikým nerušené soukromí. Na takto nevídaném pozemku jsou enormní možnosti seberealizace v úpravách! Nyní provedena co by bezúdržbová viz foto. Součástí kupní ceny je jedno venkovní parkovací stání, jako velký bonus je možnost dokoupení druhého parkovacího místa, neboť i v Mikulově jsou parkovací zóny.

V domě je velká technická místnost (kola, kočárky atd.). Technicky je novostavba zařízena dle posledních nejmodernějších poznatků včetně dnes již nezbytné klimatizace a v zimě oceníte výměnu vzduchu rekuperací - bez nutnosti větrání okny. Značková sanita, velkoformátové obklady, stínící žaluzie + sítě, atd.

Vše v nabídce je v uzavřeném objektu na atraktivním místě blízko centra a hlavní komunikace Brno - Vídeň. Potraviny, restaurace a základní služby do 5 minut chůze. Byt se nachází v nejhezčí části Jižní Moravy v historickém městě Mikulov, které je komfortní pro trvalé žití, letní byt i lukrativní pronajímání a lze ho srovnat s oblastí francouzského jihu. Nesčetné možnosti cyklovýletů, procházek s možností ochutnávek nejlepších vín.

Bydlení v nově vybaveném a moderním stylu, znamená užívat si tohoto krásného bytu bez dalších investic. K dispozici ihned po zaplacení kupní ceny. V případě dotazů se na mě neváhejte kdykoliv obrátit. Energetická náročnost budovy: třída B.



Nahoru