Vybírejte z nabídky 36 589 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Fulnek Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu, Děrné., Fulnek

Prodejce

Makléř: Ing. Podhajský Petr

Telefon: 420 774 ...

E-mail: petr.pod ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Fulnek (okres Nový Jičín)

Děrné

Domy, Rodinné domy

920019

10.10.2024

2

2 318 m2

202 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2600000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Podhajský Petr

Telefon: 420 774 ...

E-mail: petr.pod ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10033.webp

CENTURY 21 3D Reality

Gregorova 1412/12, 741 01 Nový Jičín

www.century21.cz/kancelar-3d-reality

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům s terasou a technickým zázemím o zastavěné ploše 190 m2, ke kterému náleží pozemek o celkové výměře 2 318 m2 včetně zastavěné plochy domu. Stáří domu je cca 100 let a je určen ideálně k rekonstrukci, nicméně bydlení v něm je v současné domě bez problémů možné. Užitná plocha přízemí k bydlení je 58 m2, dalších 36 m2 tvoří bývalý chlév a kotelna. Horní patro disponuje dvěma bytovými jednotkami o celkové ploše 108 m2. Celková užitná plocha domu tak činí 202 m2.

Dům je napojen na elektřinu a vodu, kanalizace je řešena tři komorovou jímkou s napojením na kanalizaci. Vytápění je řešeno elektrickými šamotovými přímotopy v každé místnosti. Na pozemku se nachází studna s ruční pumpou.

Přízemí k bydlení se sestává ze vstupní chodby, pokoje, kuchyně s jídelnou a komory a koupelny. Druhou část přízemí tvoří kotelna a bývalý chlév, které se nyní používají jako dílna a místo pro uskladnění. Spodní patro je v původním stavu vyžadujícím rekonstrukci. V patře se nachází dvě bytové jednotky upravované v 70. letech. První bytová jednotka 1+1 o výměře 40 m2 se sestává z chodby, kuchyně, pokoje a koupelny a WC. Druhá bytová jednotka 3+1 o výměře 69 m2 se sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje se vstupem francouzským oknem na terasu o výměře 6 m2, která nabízí nádherné výhledy na Beskydy.

Dále se zde nachází dvě ložnice a koupelna s WC. Stav odpovídá období 70. let a je nutno počítat s rekonstrukcí. V celém domě jsou původní dřevěná kastlová okna a původní interiérové dveře.

K domu náleží velký pozemek o celkové výměře 2 318 m2, který tvoří mimo zastavěnou plochu domu oplocená předzahrádka u domu, vjezd a uzavřený dvůr, na kterém se kromě domu nachází rovněž dřevěná stavba sloužící jako kůlna a garáž o výměře 46 m2, dále zřícenina staré stodoly a ovocný sad. Pozemek je orientován na jižní stranu a nabízí krásné výhledy na Beskydy a do okolí. Okolí tvoří klidná zástavba rodinných domů a sklady bývalého JZD, příjezd je zajištěn po asfaltové obecní komunikaci.

V obci se nachází potraviny COOP, školka, sportoviště a kulturní dům. Autobusová zastávka je vzdálena cca 200 m od domu s pravidelným spojením do nedalekého Fulneku. V dojezdu cca 3 km je nájezd na dálnici, město Fulnek s širokou občanskou vybaveností vzdáleno rovněž cca 3 km.

Díky této nabídce můžete získat rodinný dům s velkou zahradou, ve kterém je možné vybudovat až 3 bytové jednotky a to vše za cenu hezkého 2+1 bytu. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi potkáme na osobní prohlídce.



Nahoru