Vybírejte z nabídky 36 508 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+1 > Mariánské Lázně Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 2+1, Mariánské Lázně

Prodejce

Makléř: Edita Kostrounová

Telefon: 725 160 ...

E-mail: kostroun ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Mariánské Lázně (okres Cheb)

Tepelská

Byty, Byt 2+1

648838

10.10.2024

2 (dům má 4 podlaží)

osobní

68 m2

68 m2

D - Méně úsporná

Cena: 10500 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Edita Kostrounová

Telefon: 725 160 ...

E-mail: kostroun ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem pěkného bytu 2+1 s lodžií v mezipatře o celkové rozloze 68 m2 v prvním patře (2.NP) panelového domu. Byt se skládá z předsíně, kuchyně, oddělené jídelny (či zde může být dětský pokoj či pracovna), obývacího pokoje, ložnice, koupelny a oddělené toalety. Bytová jednotka je ve velmi hezkém udržovaném stavu, před třemi lety byla kompletně nově vylita podlaha, jsou zde nové podlahové krytiny.

V bytě zůstane kuchyňská linka s lednicí a vestavěné skříně v předsíni, jinak je byt pronajímán bez nábytku. Koupelna je sice původní umakartová, ale v hezkém stavu, je zde příprava na pračku. Vytápění i ohřev teplé vody je zajištěn centrálně dálkově, v domě je rozvod anténové přípojky na televizi. Budova je po kompletní revitalizaci: zateplená nová fasáda, zateplená nová střecha, okna, interiéry, stoupačky, vstupní dveře, schránky.

K bytu náleží sklep a v domě je k dispozici kočárkárna. U domu je bezproblémové parkování. Přímo před domem je poliklinika, 100 m od domu je zastávka MHD. Do 5 minut chůze je vzdálena oblíbená kašna Antoníčkova pramene, squash centrum, kde je fitness, spinning, supermarket PENNY. Do pěti minut jízdy autem jsou úřady, obchody, restaurace, supermarkety LIDL, BILLA, Kaufland, Tesco, DM, Superzoo, JYSK, Planeo elektro, Dráčik, Takko, Deichmann.

V Mariánských Lázních, které jsou součástí UNESCO je příjemný a kvalitní život, je zde čisté ovzduší i kvalitní voda. Bydlení v Mariánských Lázních je vyhledávané i pro blízkost německých hranic, kde je dobré pracovní uplatnění a možnost výhodných nákupů. V okolí je bezpočet turistických tras, dobré podmínky pro sportování, je zde bazén, fitness, golfové hřiště, v zimě sjezdovka s lanovkou, možnost běžkování.

Nájemné činí 10.500,-Kč, záloha na energie (teplo, teplá voda, studená voda, osvětlení společných prostor, odpad atd.) je stanovena na 5.308,-Kč. Dále se hradí měsíčně záloha na plyn 300,-Kč a elektřinu 1.000,-Kč. Majitel požaduje kauci 30.000,-Kč, kterou je možné hradit ve dvou - třech splátkách, provize RK činí 12.000,-Kč a to již včetně DPH. Ev. číslo: 648838. Energetický štítek: D



Nahoru