Vybírejte z nabídky 36 680 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > chaty a chalupy > Sušice Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Chata, chalupa, Sušice, Sušice nad Otavou

Prodejce

Makléř: Jiří Zuda

Telefon: 602 191 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Sušice (okres Klatovy)

Domy, Chaty a chalupy

N2413

10.10.2024

1

949 m2

30 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6500 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Na zimní sezónu lze domluvit snížení ceny nájemu. 1
Prodejce

Makléř: Jiří Zuda

Telefon: 602 191 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5132.jpg

Jakš - reality

nám. Svobody 50, 342 01 Sušice

www.realityjaks.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme do dlouhodobého pronájmu částečně zařízenou, dřevěnou chatou (1+1; cca 30 m2) se zastřešenou terasou, malým obytným karavanem, kolnou na nářadí, suchým WC vč. sezónní vody (na zimu se vypouští), stojící v horní části zahrádkářské kolonie „Pod Svatoborem“ ve velmi klidné okrajové části města Sušice s úžasným výhledem na město a vrchol Kalovy.

Popis: zastřešená terasa s posezením, 2x sklad, průchozí kuchyně (lednice, dvojvařič), ložnice (palanda - 2 lůžka, TV) s kamny. Vedlejší stavby: malý obytný karavan (2 lůžka), dřevěná kolna na nářadí, suché WC, venkovní sprcha, ohniště, rezervoár (1 m3) na vodu, kompostér...

Pozemek celkem: 949 m2; Zastavěná pl. a nádvoří (chata - jiná stavba): 33 m2; Zahrada: 916 m2; Udržovaná, svažitá, slunná, zahrada s několika ovocnými stromy a keři, ohništěm, rezervoárem na vodu a úžasným výhledem na Sušici.

Přístup po zpevněné šotolinové podílové přístupové cestě (parkování před zahradou). El: 220/380 V; Odpad: suché WC; Voda: sezónní (na zimu se vypouští) přívod užitkové vody ze společné nádrže;

Pronájem měsíčně: nájem 6.500 Kč (na zimní sezónu lze domluvit snížení ceny nájmu) + zálohově elektřina (převod na nájemce). Vratná kauce (2x nájem) 13.000 Kč.

Pěkná zahrada s chatkou s el., vodou a úžasným výhledem na město a vrcholky Šumavy, zaujme zájemce o sezonní rekreaci s možností vlastního pěstování ve skvělém dosahu města Sušice s řekou Otavou. Hledáme především slušného nájemce, který bude užívat, ale i udržovat zahradu, chatu a ostatní zařízení. Ihned volný.

Nutno vidět!



Nahoru