Vybírejte z nabídky 36 668 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+1 > Jirkov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 4+1, Jirkov

Prodejce

Makléř: Veronika Nedbálková

Telefon: 607 466 ...

E-mail: info@zoo ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jirkov (okres Chomutov)

Zátiší

Byty, Byt 4+1

8526

10.10.2024

2 (dům má 2 podlaží)

osobní

114 m2

114 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3600000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena včetně provize RK a právního servisu. 1
Prodejce

Makléř: Veronika Nedbálková

Telefon: 607 466 ...

E-mail: info@zoo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9747.jpg

ZOO reality

Rybná 716/24, Praha

www.zooreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 4 + 1 v osobním vlastnictví s mezonetovým uspořádáním a zahradou o velikosti 103 m2. Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě města Jirkov, v ulici Zátiší. Tento cihlový dům v osobním vlastnictví nabízí ideální rodinné bydlení s důrazem na bezpečnost a pohodlí pro děti.

Celková podlahová plocha bytu 114 m2 poskytuje dostatek prostoru pro rodinný život. V domě jsou jen čtyři bytové jednotky a tento najdeme ve 2. nadzemním podlaží. V bytě byla započata rekonstrukce, která není dokončena a nový vlastník má možnost si bydlení doladit dle své představy.

V přízemí se nachází otevřená kuchyně, dva samostatné pokoje a koupelna s toaletou a přípravou na sprchový kout. V patře je otevřená hala, dva samostatné pokoje a velká koupelna s technickou místností. Vytápění bytu je řešeno plynovým kotlem a jsou zde rozvody podlahového vytápění.

Okolí domu je ideální pro rodiny s dětmi, neboť je obklopeno zelení, školami a parky. Díky blízkosti MHD a autobusové zastávky je snadná dostupnost do okolních oblastí. Pro aktivní odpočinek a zábavu dětí je k dispozici prostorná zahrada.

Tento byt je skvělou volbou pro rodiny hledající bezpečné a pohodlné bydlení s důrazem na rodinnou atmosféru a blízkost veškeré občanské vybavenosti. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru