Vybírejte z nabídky 36 525 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+1 > Karlovy Vary Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 1+1, Karlovy Vary

Prodejce

Makléř: Bc. Naděžda Bakhvalova

Telefon: 731 613 ...

E-mail: bakhvalo ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Karlovy Vary (okres Karlovy Vary)

Dr. Davida Bechera

Byty, Byt 1+1

616

11.10.2024

2 (dům má 4 podlaží)

osobní

neuvedeno

67 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3700000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Bc. Naděžda Bakhvalova

Telefon: 731 613 ...

E-mail: bakhvalo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9788.jpg

NADIN REALITY

Jaltská 1, Karlovy Vary

www.nadinreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji byt 1 + 1 na adrese Ulice Dr. Davida Bechera v části obce Karlovy Vary, obec Karlovy Vary, okres Karlovy Vary. Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost s vysokým potenciálem návratnosti. Byt se nachází ve velmi dobrém stavu a je částečně vybaven, což umožňuje okamžité využití a minimalizuje potřebné investice do renovací. S rozlohou 67.24m2 a sklepními prostory o velikosti 15m2 poskytuje dostatek prostoru pro různé využití.

Díky výhodné poloze v oblíbené lokalitě Karlových Varů je tato nemovitost atraktivní pro investory hledající stabilní pronájem. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost a dostupnost dopravy je skvělá díky blízkosti silnic, MHD a autobusových zastávek.

Vlastnictví je osobní, což může být pro investory dalším lákavým faktorem. Nemovitost je situována ve 2. podlaží 4-podlažního objektu s betonovou vozovkou. Odpad je řešen kanalizací, přívod vody zajišťuje dálkový vodovod a přívod plynu je z plynovodu. Elektřina je standardně 230 V a pro pohodlné vytápění slouží ústřední plynové topení. Měsíční poplatky činí 1.500,-Kč, plyn 1.500,-Kč, elektřina 1.000,-Kč.

Investoři, kteří hledají stabilní a výnosnou investici s perspektivou pronájmu, by si tuto nemovitost neměli nechat ujít. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru