Vybírejte z nabídky 36 662 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Mariánské Lázně Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Mariánské Lázně

Prodejce

Makléř: Michal Sirotek

Telefon: 602 113 ...

E-mail: sirotek@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Mariánské Lázně (okres Cheb)

Na Vyhlídce

Domy, Rodinné domy

645650

10.10.2024

3

osobní

683 m2

440 m2

C - Úsporná

Cena: 13640000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Vč. provize a právního servisu, hypoteční servis zdarma zajistíme 1
Prodejce

Makléř: Michal Sirotek

Telefon: 602 113 ...

E-mail: sirotek@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje nádherný rodinný dům 6+1 v klidné lokalitě Hamrníky, Mariánské Lázně. Máme pro vás výjimečnou nabídku! Nabízíme k prodeji rodinný dům 6+1 o celkové ploše 440 m2. Tento impozantní dvoupatrový a podsklepený dům se nachází v malebné lokalitě Hamrníky v Mariánských Lázních, v ulici Na Vyhlídce.

Hlavní vlastnosti:
- Rozloha: Celková užitná plocha domu dosahuje 440 m2, s terasami zahrnuje zastavěnou plochu 255 m2.
- Rozvržení: Dispozice domu s více než 7 místnostmi na třech patrech, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu.
- Wellness: K tomu všemu dům disponuje luxusní wellness s velkým 45 m2 bazénem s protiproudem o hloubce 1,75m, ideálním pro odpočinek a relaxaci.

Popis jednotlivých pater:
- Přízemí: Do domu se dostanete nádhernými masivními dveřmi. Otevřený prostor spojuje moderně vybavenou kuchyni s krásným a otevřeným obývacím pokojem se vstupem na terasu. Monumentální sloupy přidávají domu jedinečný šarm a procházejí i prvním patrem domu. K dispozici je samozřejmě také koupelna a ložnice pro hosty.
- První patro: Přes krásné schodiště se dostanete do prvního patra, kde najdete celkem tři ložnice. Jedna z ložnic má vlastní vířivou vanu a šatnu. V tomto patře se nachází i relaxační prostor s výhledem na bazén, ideální pro příjemné chvíle odpočinku. V prvním patře je z podkroví vyveden světlovod, který přes prosklenou podlahu vytváří hologram obrazu a poskytuje světlo navíc v patře a přízemí domu.

Suterén:
- Prostory v suterénu jsou zařízeny pro rodinné sešlosti a nabízí skvělý výhled přímo do bazénu přes velký zasklený stavební otvor. Navíc samozřejmě poskytují dostatečný prostor pro uskladnění Vašich věcí. Mimo jiné i zde naleznete další koupelnu se sprchovým koutem. V nynější skladové místnosti zde v suterénu měla dle projektu být garáž a před dostavbou domu byl projekt upraven a je zde skladová místnost, která však je opatřena i garážovými vraty a v případě zájmu nového majitele lze znovu obnovit.

Lokalita:
- Dům se nachází v krásně klidné lokalitě Hamrníky v Mariánských Lázních, která je vyhlášená pro klidné bydlení.

Dostupnost a vybavenost:
- Dostupnost Mariánských Lázní je perfektní po rychlostní silnici 21, výborné spojení poskytují České Dráhy, kde sem zajíždí i nejrychlejší spoje. Vybavenost Mariánských Lázní jako lázeňského města byla vždy pověstná.
- Zabezpečení domu: dům je opatřen bezpečnostním a kamerovým systémem.

Přijďte si prohlédnout tento jedinečný dům a dejte mu šanci stát se místem, kde začne nová kapitola Vašeho života. Financování tohoto krásného domu pro Vás zcela zdarma zajistíme za nejlepších podmínek na trhu. Ev. číslo: 645650. Energetický štítek: C (34 kWh/m2/rok).



Nahoru