Vybírejte z nabídky 36 672 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+1 > Liberec Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 2+1, 60 m2 - Liberec - Nové Město, ul. U Lomu

Prodejce

Makléř: Luprich Lukáš

Telefon: 777 934 ...

E-mail: luprich@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Liberec (okres Liberec)

U Lomu

Byty, Byt 2+1

N50555

10.10.2024

2 (dům má 3 podlaží)

osobní

60 m2

60 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 15000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + služby ve výši 800,- Kč, el. energie a plyn na vlastní smlouvu s dodavatelem, 30.000,- Kč vratná jistina, bez poplatků, + provize RK 1
Prodejce

Makléř: Luprich Lukáš

Telefon: 777 934 ...

E-mail: luprich@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2686.webp

RELIA s.r.o.

8. března 12/3,, Liberec

www.relia.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální bydlení v srdci města? Nabízíme vám k pronájmu zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 s užitnou plochou 60 m2, který se nachází v centru města Liberce, v ulici U Lomu.

Popis bytu: Byt je součástí bytového domu a je kompletně zrekonstruovaný, aby splnil veškerá očekávání moderního bydlení. Kuchyň je vybavena linkou a novými spotřebiči, včetně lednice, myčky, trouby a varné desky, a nabízí dostatek úložného prostoru a pohodlný jídelní kout s jídelním stolem a čtyřmi židlemi.

Obývací pokoj je zařízen sedací soupravou a konferenčním stolkem, což tvoří ideální místo pro relaxaci po náročném dni. Ložnice je vybavena prostornými šatními skříněmi, které zajistí dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a osobní věci. Koupelna je vybavena umyvadlem s úložnou skříňkou, sprchovým koutem a WC kombi.

V celém bytě jsou kvalitní podlahové krytiny, v kuchyni velmi praktické marmoleum, a v celém bytě nová okna, která zajišťují dostatek světla a příjemnou atmosféru. Obzvláště v koupelně jsou 2 okna pro lepší ventilaci.

Další výhody: K bytu je možné pronajmout jedno parkovací místo, které je k dispozici za příplatek, což je v centru města velkou výhodou a neocenitelné.

Lokalita: Dům se nachází v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V okolí naleznete restaurace, kavárny, obchody, školy a zdravotnická zařízení. Výborná dopravní dostupnost a blízkost veřejné dopravy zajišťují, že se dostanete kamkoliv, kam potřebujete, během několika minut.

Byt vřele doporučuji již pro výše uvedené aspekty. Je vhodný pro max. 2 osoby, pár. Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat přes inzertní formulář.



Nahoru