Vybírejte z nabídky 36 623 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Psáry Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Psáry

Prodejce

Makléř: Simona Poborská

Telefon: 603 185 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Psáry (okres Praha-západ)

Domy, Rodinné domy

N04196

10.10.2024

2

osobní

1 183 m2

259 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 20999000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: vč. provize RK 1
Prodejce

Makléř: Simona Poborská

Telefon: 603 185 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5077.jpg

Akropolis reality, s.r.o.

Pštrossova 6/1925, 110 00 Praha 1

www.akropolisreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Luxusní rodinný dům s maximálním soukromím a nádhernou zahradou v obci Psáry.

Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům v prestižní lokalitě Psáry, Praha-západ. Tento exkluzivní dům o dispozici 5+kk s celk. užitnou plochou 259 m2, vč. terasy (28 m2), zimní zahrady (17 m2), balkonu (5,2 m2) a obytné půdy (14 m2), nabízí dokonalé zázemí pro rodinný život v klidném prostředí a soukromí.

Dům byl postaven v r. 2008 a nachází se ve výborném technickém stavu. Kromě hlavní obytné plochy zahrnuje i garáž (18 m2), přístřešek pro parkování a technickou místnost s úložným prostorem. Čistá obytná plocha bez teras, balkonu, zimní zahrady a půdy je 189 m2.

Ze tří stran je dům obklopen nádhernou a upravenou zahradou o rozloze 1 053 m2. Vzrostlé stromy, květinové záhony a kouzelná zákoutí zajišťují absolutní soukromí. Zahrada disponuje krytým bazénem s posezením, zahradním domkem (14 m2) a prostorem pro dětské hřiště či trampolínu. Tato zahrada nabízí ideální prostředí pro relaxaci, rodinné aktivity nebo společenská setkání v klidu.

1NP domu se vyznačuje prostorným a světlým interiérem. Nachází se zde předsíň, koupelna se sprch. koutem a wc, pokoj (pracovna), a rozlehlý obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na krytou terasu, která je perfektním místem pro venkovní posezení v soukromí zahrady.

K domu také náleží zimní zahrada, přímo přístupná z obytných prostor, která poskytuje útulné místo pro odpočinek v každém ročním období a která navazuje na zahradu.

Ve 2NP se nachází hlavní ložnice, dva další pokoje s přístupem na balkon a prostorná koupelna s rohovou vanou. Jeden z pokojů má schodiště vedoucí na obytnou půdu o výměře 14 m2, která může sloužit jako ložnice nebo úložný prostor.

Dům je vybaven moderními technologiemi, vč. solárního panelu pro ohřev vody a nového plynového kotle. V přízemí je podlahové vytápění a v horním patře jsou v koupelně a ložnicích instalovány radiátory, což zajišťuje efektivní vytápění v celém domě. V obývacím pokoji je připraven komín pro instalaci krbu, což přidává možnost k vytvoření útulné atmosféry.

Kvalitní plastová okna v dekoru tmavého dubu nejen stylově doplňují interiér, ale také zajišťují výbornou tepelnou izolaci. Část vybavení domu může být po dohodě zahrnuta v kupní ceně.

Obec Psáry nabízí plnou občanskou vybavenost pro pohodlné bydlení. Najdete zde mateřskou a základní školu, obchody, poštu a sportovní areály vč. hřišť a sportovišť. Pro příznivce aktivního životního stylu jsou zde krásné cyklostezky a přírodní stezky v okolí.

Dopravní dostupnost do Prahy je velmi dobrá - pravidelné autobusové spoje vás pohodlně zavezou na nejbližší stanici metra C. Autobusy ze Psár jezdí v běžnou denní dobu každých 15 min. Cesta busem č. 332 na metro C- Budějovická zabere jen 30 min. Autem se rychle napojíte na pražský okruh a dálnici D1.

Jedná se o jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají komfort a luxusní bydlení v blízkosti přírody, avšak s výbornou dostupností do centra Prahy.



Nahoru