Vybírejte z nabídky 36 269 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Litvínov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+kk, Litvínov, Horní Litvínov

Prodejce

Makléř: Ing. Petr Dolejš

Telefon: 607 466 ...

E-mail: info@zoo ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Litvínov (okres Most)

Koldům

Byty, Byt 2+kk

8528

10.10.2024

1 (dům má 12 podlaží)

družstevní

48 m2

48 m2

D - Méně úsporná

Cena: 999000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Petr Dolejš

Telefon: 607 466 ...

E-mail: info@zoo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9747.jpg

ZOO reality

Rybná 716/24, Praha

www.zooreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte zajímavé bydlení s nízkými náklady, které je ideální jako startovací byt nebo pro klidné stáří? Nabízíme vám nemovitost o dispozici 2+kk a rozlohou 48 m2 v původním, ale velmi udržovaném stavu, který si můžete upravit dle svých představ. Byt se nachází v domě s bezbariérovým přístupem. Patří k němu lodžie o velikosti cca 4 m2, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo relaxovat na čerstvém vzduchu s výhledem do zeleně. Výhodou tohoto bydlení jsou nízké náklady, které vám ušetří finance a umožní investovat do vlastních úprav a dekorací. V bytě se téměř nemusí topit, protože dům je zateplený a jsou osazena kvalitní plastová okna.

Koldum v Litvínově je unikátní stavba s bohatou historií a specifickým architektonickým stylem. Jedná se o ikonický panelový dům postavený v 60. letech 20. století jako jeden z experimentálních projektů socialistické výstavby. Koldum (zkratka pro kolektivní dům) je typický svou monumentální délkou a působí jako samostatná "městská čtvrť" ve vertikální podobě.

Pro mnohé je Koldum v Litvínově více než jen adresa. Je to místo s historií, jedinečnou architekturou a především s komunitním duchem, který se zde udržuje dodnes. Ať už hledáte startovací bydlení, nebo klidný domov na stáří, Koldum nabízí příležitost pro obojí, s možností se zapojit do sousedského života nebo si vytvořit svůj vlastní, klidný prostor.

Virtuální prohlídku zašleme na vyžádání.

Byt je v družstevním vlastnictví. V lokalitě najdete veškerou občanskou vybavenost - od obchodů, lékaře až po veřejnou dopravu, a vše na dosah ruky.

Nezmeškejte příležitost pro ideální start či klidný domov na krásném místě! Více info vám předá makléř zakázky.



Nahoru