Vybírejte z nabídky 36 212 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Horní Planá Zpět na přehled nabídek

Novostavba rodinného domu na samotě u lesa v krásné přírodě - Hodňov, Horní Planá

Prodejce

Makléř: Ing. Ertl Marek

Telefon: 601 005 ...

E-mail: m.ertl@g ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Horní Planá (okres Český Krumlov)

Domy, Rodinné domy

919394

10.10.2024

2

osobní

1 368 m2

214 m2

C - Úsporná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Ing. Ertl Marek

Telefon: 601 005 ...

E-mail: m.ertl@g ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9554.jpg

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 71, 382 78 Lipno nad Vltavou

www.lipno-real.com

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představujeme Vám tento výjimečný rozestavěný rodinný dům, v nádherné lokalitě v přírodě - Hodňov, Horní Planá.

Novostavba usedlosti je velkoryse navržena o dispozici 5+kk a je rozdělena do dvou nadzemních podlaží. V přízemí objektu naleznete garáž, zádveří, koupelnu, samostatné WC, technickou místnost, dvě ložnice a ohromný obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu. V podkroví prostor navazuje na další dvě ložnice, balkon a druhou koupelnu. Vzhledem k otevřené galerii a zvýšeným podhledům působí dům majestátním dojmem plným přirozeného světla.

Dům se pyšní portály s panoramatickými okny, která otevírají úchvatné výhledy do okolní krajiny, což dělá z této nemovitosti unikátní místo pro milovníky přírody a klidu. Velký pozemek o celkové rozloze 1368 m2 poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a zábavu na čerstvém vzduchu, ať už při zahradních večírcích, grilování nebo jen při relaxaci pod širým nebem.

Objekt je nyní ve fázi pokročilé výstavby, což novým majitelům dává jedinečnou možnost upravit interiér a exteriér podle vlastních představ a potřeb. Jedná se o zděnou novostavbu z pálených keramických tvárnic P+D, hotové rozvody, vnitřní omítky, střešní krytina, nadkrokevní izolace, podlahové vytápění, krb, velkoformátové obklady, dlažby, příprava na TČ. Na pozemku je vlastní vrt a třímotorový septik s filtrem, dále přípojka el. Přístup po obecní zpevněné komunikaci.

Projekt je umístěn u lesa, obklopený nádhernou šumavskou scenérií, a zaručuje nejen dokonalé bydlení, ale také jedinečný rekreační zážitek. V okolí je Lipenská nádrž, rybník Olšina, nebo újezd Boletice, kde budete mít k dispozici veškeré outdoorové aktivity po celý rok. V blízké Horní Plané je dostupná veškerá občanská vybavenost.

Luxusní novostavba v pokročilé fázi výstavby

Top lokalita v soukromí a přírodě

Možnost úpravy dle svých požadavků

Velký pozemek

Rekreační aktivity v okolí

Toto je ojedinělá nabídka domu na Lipně. Pořiďte si nové rodinné sídlo v soukromé lokalitě v krásné přírodě a kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě si domluvte nezávaznou prohlídku.



Nahoru