Vybírejte z nabídky 36 646 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 2+1, Praha, Nusle

Prodejce

Makléř: Dominik Klapka

Telefon: 733 288 ...

E-mail: dominik. ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 4)

Lounských

Byty, Byt 2+1

13656

10.10.2024

2 (dům má 5 podlaží)

osobní

neuvedeno

66 m2

D - Méně úsporná

Cena: 21900 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Dominik Klapka

Telefon: 733 288 ...

E-mail: dominik. ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu krásný a světlý byt v retro stylu s velmi dobrou dopravní dostupností, vhodný zejména pro lidi kteří mají rádi klid a přitom to mají blízko do všech koutů hlavního města. Byt 2+1 se nachází ve 2. patře s výtahem. Sestává se z hlavní obývací místnosti ze které se pohodlně dostanete do druhé místnosti, která je ideální jako ložnice/pracovna. Z obývacího pokoje se pak dostanete na malý balkon. Kuchyně je umístěna v samostatné místnosti a je přístupná z chodby. Výhodou je přírodní světlo v kuchyni (okno) a prostor pro velký jídelní stůl/gauč. Koupelna disponuje vanou a toaleta je umístěna samostatně. V rámci nájmu je pračka zdarma.

Velkou výhodou bytu je prostorná komora přímo v bytě kterou je možné přestavět jako šatnu, kam uložíte vše potřebné nebo ji můžete využít jako kumbál kam uložíte vše co v obývací části nepotřebujete. V rámci bytu je k dispozici i sklepní kóje. Byt má nová kvalitní okna a v obou místnostech je položen jemný koberec pro Vaše pohodlí. Byt je možné po domluvě částečně upravit (přemalování kuchyňské linky na jinou barvu, přemalování skříní, přeměnu komory na šatnu/kumbál apod.). Byt se pronajímá nevybaven, v rámci nájmu máte zdarma: pračku, nové světlo v pokoji s funkcí měnících se barev, sporák, lednička, vestavěná skříň, věšák.

Byt je nejlépe dostupný MHD ze stanice metra Vyšehrad (cca 5 minut pěšky) a nebo nedaleké stanice autobusu a tramvaje. Parkování je možné přímo před domem.

Nedaleko bytu nalezneme pevnost Vyšehrad která nabízí ideální místo na procházku nebo letní piknik s úžasnými výhledy na celé město. V blízkosti bytu naleznete také: restaurace a kavárny, lékárnu, školu, posilovnu a wellness, večerky a mnoho dalšího.

Koho hledáme? Slušné nájemníky.

Od kdy a na jak dlouho? Byt je k užívání ihned nebo dle dohody. Nájemní smlouva se uzavírá na dobu jednoho roku s předpokladem prodloužení.

Kolik to bude stát? Na začátku nájmu hradíte vratnou kauci ve výši jednoho nájmu, nájem na první měsíc, nebo na první období v případě začátku uprostřed měsíce/jeho poměrnou část a provizi ve výši jednoho měsíčního nájmu. Energie se převádí na nového nájemníka (elektřina a plyn). Dále se hradí poplatky ve výši 3576 Kč spojené s chodem domu, ohřevem vody apod.



Nahoru