Vybírejte z nabídky 36 557 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Praha 16

Prodejce

Makléř: Miloš Slavíček

Telefon: 733 229 ...

E-mail: slavicek ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 5)

Matějovského

Domy, Rodinné domy

648883

10.10.2024

1

osobní

434 m2

95 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 12000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Miloš Slavíček

Telefon: 733 229 ...

E-mail: slavicek ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Vítejte v klidné a příjemné lokalitě ulice Matějovského v Radotíně, kde nabízíme na prodej rodinný dům 3 + 1, ideální pro pohodlné rodinné bydlení v blízkosti přírody a veškerých potřebných služeb.

Dům prošel před dvěma lety rozsáhlou rekonstrukcí, během níž byly obnoveny interiéry, včetně nových podlah, plastových oken a plynového vytápění. Vnitřní zdi jsou elegantně opatřeny štukem. Koupelna, která byla rovněž rekonstruována, má přístup z obývacího pokoje. Kuchyň je moderně vybavena novou linkou a spotřebiči, včetně myčky.

Střecha je pokryta betonovými taškami a plánuje se její rekonstrukce. V podkroví je vyvedena voda a elektřina, což umožňuje budoucí půdní vestavbu. Venkovní fasáda a střecha nabízejí možnost přizpůsobení dle vašich představ, což vám umožní vytvořit si domov podle vlastního vkusu.

Podkroví má rozlohu přibližně 70 m2 a lze ho přetvořit na samostatný byt s vlastním vchodem. Voda, elektřina a plyn jsou již připraveny pro vaši kreativní rekonstrukci. O tepelnou pohodu se postará plynový kotel.

Na pozemku se nachází udržovaná zahrada s ovocnými stromy, záhonky, altánem a zděnou dílnou, která není zanesena v katastru nemovitostí. Parkování je zajištěno na dvou místech na zámkové dlažbě.

Lokalita: Dům je situován v klidné vilové čtvrti, v jednosměrné ulici nedaleko moderního vlakového nádraží a náměstí v Radotíně. Obklopuje ho příroda a místo je bez průmyslových zátěží. Procházky, cyklovýlety nebo letní koupání v řece Berounce se stanou běžnou součástí vašeho života.

V docházkové vzdálenosti (3 minuty) se nachází obchodní dům Billa, další obchody jako Albert, KIK a Penny, škola, školka, autobusové a vlakové nádraží. V okolí je také plavecký bazén, restaurace a možnosti pro aktivní odpočinek, jako cyklostezky a přírodní biotop na koupání.

Tento domov nabízí ideální spojení klidného bydlení a městské infrastruktury, přičemž se nachází mimo zátopovou oblast, což zajišťuje bezpečné a pohodlné bydlení pro vás a vaši rodinu. Přijďte se přesvědčit o kouzlu tohoto místa a udělejte si z něj svůj nový domov.

Prohlídku vřele doporučuji! Ev. číslo: 648883. Energetický štítek: G (99 kWh/m2/rok).



Nahoru