Vybírejte z nabídky 36 672 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Prodej cihlové bytu 2+1 s podílem na soukromé zahradě za domem, Plzeň, Slovanská ulice

Prodejce

Makléř: DiS. Michaela Bastlová

Telefon: 725 666 ...

E-mail: bastlova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Plzeň (okres Plzeň-město)

Slovanská

Byty, Byt 2+1

936

10.10.2024

1 (dům má 4 podlaží)

osobní

neuvedeno

53 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3498000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: vč. provize RK 1
Prodejce

Makléř: DiS. Michaela Bastlová

Telefon: 725 666 ...

E-mail: bastlova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9467.webp

Realitáři Plzeň SE

Náměstí Republiky 202/28, 301 00 Plzeň

www.realitari.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 a s podílem na pozemku za domem, která se nachází v Plzni, v ulici Slovanská. Bytová jednotka o výměře 53 m2 je situována ve zvýšeném přízemí cihlového bytového domu bez výtahu.

Byt je rozdělen na kuchyň (9,8 m2), předsíň (7,3 m2), pokoj č.1 (17,7 m2), pokoj č.2 (13,6 m2), koupelnu (3,0 m2), toaletu (1,6 m2) a sklep (1,21 m2). Byt je dobře dispozičně uspořádán, pokoje mají samostatné vstupy. Pozemek za domem o výměře 144 m2.

Teplo zajišťuje systém dálkové dodávky z teplárny. Ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel, který je umístění v koupelně. Do bytu je přiveden internet i TV, okna jsou plastová. K bytu náleží sklepní kóje umístěná v suterénu domu, vhodná pro uskladnění sportovních či sezónních věcí. Je možné užívat společnou kočárkárnu i další prostory, které dům nabízí.

Společné prostory domu jsou čisté udržované a v rámci rekonstrukce byly osazeny nové vstupní dveře, nová plastová okna, instalovány společné rozvody společných médií. Pozemek za domem můžete využívat k odpočinku, ke grilování s přáteli, ke hraní s Vašimi dětmi. Pohodlné parkování je možné hned před domem.

Platba do fondu oprav - 1.325,- Kč/měs., vodné/stočné - 1.500,- Kč/měs., teplo - 1.250,- Kč/měs + zálohy na elektřinu a plyn. Energetická třída budovy je D - méně úsporná. Detailní rozpis plateb k nahlédnutí u realitní makléřky.

Dům je po částečné revitalizaci (vstupní dveře, plastová okna). V bezprostřední blízkosti je maximální občanská vybavenost (vedle domu je 51.MŠ, nákupní zóna Galerie Dvořák, lékař a lékárna, pošta, MHD, dětská hřiště, dostatek parkovacích míst, cyklotrasa kolem Radbůzy nebo překrásný park Homolka). Velmi oceníte blízkost MHD tram č.1 nebo napojení na dálnici. Doporučuji pro vyhledávanou lokalitu. Dům spravuje firma Plzeňský servis s.r.o. Se zajištěním hypotéky Vám rádi pomůžeme. Prohlídky kdykoliv po předchozí domluvě.



Nahoru