Vybírejte z nabídky 36 212 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Třinec Zpět na přehled nabídek

Prodej, Chata, chalupa, Třinec, Guty

Prodejce

Makléř: Tereza Cónová

Telefon: 775 110 ...

E-mail: tereza.c ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třinec (okres Frýdek-Místek)

Domy, Chaty a chalupy

13647

10.10.2024

3

750 m2

56 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4190000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena je uvedena včetně právních služeb, úschovy financí v AK a provize 1
Prodejce

Makléř: Tereza Cónová

Telefon: 775 110 ...

E-mail: tereza.c ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Pokud sníte o místě, kam můžete uniknout shonu každodenního života a užívat si klid a krásu přírody po celý rok, mám pro vás ideální nabídku. Tato krásná chata, která prošla kompletní rekonstrukcí, se stane vaším útočištěm, kde se budete cítit jako doma.

Představte si, že se probouzíte v nádherném prostředí, kde je každý detail pečlivě promyšlen. Chata je zateplená minerální vatou a obložená dřevem, což vytváří útulnou atmosféru. Nový nátěr z roku 2021 dodává celé chatě svěží vzhled, zatímco nová plastová okna s žaluziemi a sítěmi proti hmyzu zajistí pohodlí a klid během letních večerů.

Se celkovou obytnou plochou 80,89 m2 a pozemkem, který poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i zábavu, se tato chata stane místem, které si zamilujete. S novými rozvody elektřiny v mědi, vody v plastu a ústředním topením s elektrickým kotlem si můžete být jisti, že vás chata v zimě zahřeje. Krbová kamna v obývacím pokoji pak dodají tu pravou atmosféru rodinného setkání.

Chata je vhodná pro pronajímání, což představuje skvělou investiční příležitost. Věnujte si chvíli klidu na zastřešené terase s posezením a grilem, kde můžete trávit krásné letní večery.

Wellness zóna pro dokonalou relaxaci: Zatímco se kocháte okolní přírodou, užívejte si relaxaci ve vířivce (2 x 2,2 m), která se nachází v samostatném domku (6 x 4 m) s vodou a elektřinou. Tento wellness prostor, postavený v roce 2012, je ideální pro chvíle odpočinku po aktivním dni. Wellness zóna je navíc vybavena pohodlnou sedací soupravou.

Chata je vybavena zabezpečovacím systémem, který vám dává klid na duši. Moderní technologie pro příjem televize a satelitní přijímače vám zajistí zábavu i v těch nejchladnějších večerech.

Dostupnost je zajištěna obecní komunikací, cesta je částečně asfalt a částečně asfaltová drť. Parkování je na zatravňovacích plastových kostkách a vjezdová posuvná brána na dálkové ovládání přidává na pohodlí. Připraven je také domek na zahradnické náčiní a dřevo.

Nově udělaná skalka je obohacena o jahody, borůvky, maliny a rybíz. Na pozemku jsou ovocné stromky, okrasné keře a květiny, které dotvářejí kouzlo tohoto místa. Chata je kompletně vybavená, stačí přijít s kartáčkem na zuby!

Součástí prodeje je také čtyřkolka, která vám umožní prozkoumat okolní přírodu a užít si dobrodružství. Tohle není jen chata, to je váš nový domov!



Nahoru