Vybírejte z nabídky 36 672 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+1 > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 1+1, Ostrava, Ostrava-Jih

Prodejce

Makléř: Silvie Mikesková

Telefon: 777 123 ...

E-mail: mikeskov ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Ostrava (okres Ostrava-město)

Srbská

Byty, Byt 1+1

122024

10.10.2024

8 (dům má 11 podlaží)

družstevní

43 m2

43 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + provize + služby a energie 1
Prodejce

Makléř: Silvie Mikesková

Telefon: 777 123 ...

E-mail: mikeskov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme podnájem zrekonstruovaného bytu 1+1 s balkónem, v klidné lokalitě Ostravy- Výškovic. Ihned volný.

Bytový dům se nachází na konci slepé ulice ihned vedle lesa a cyklostezky, což vybízí k procházkám a výletům na kole. Bonusem bytu je balkón, na kterém se můžete kochat krásným výhledem do zeleně Bělského lesa a na Beskydy.

Byt působí vzdušným dojmem a je zařízený, takže si stačí sbalit osobní věci, a můžete ihned bydlet. Koupelna je po vkusné rekonstrukci a je zde sprchovací kout, umyvadlo a pračka. Toaleta je součástí koupelny. V kuchyni jsou veškeré elektrospotřebiče (plyn. trouba se sporákem, lednice s mrazničkou ), stůl, posezení a komoda. V obývacím pokoji se nachází sedací souprava, obývací stěna a konferenční stolek. Na podlaze v kuchyni a předsíni je vinylová podlaha, v obývacím pokoji koberec. V předsíni je umístěna šatní skříň, která nabízí úložné prostory.

Při dlouhodobém podnájmu, je možné po dohodě nábytek z bytu odstěhovat a zařídit si jej podle Vašeho vkusu. Bytový dům je po revitalizaci a zateplen. Jedná se o velice čistý a klidný vchod. O úklid společných prostor se pečlivě stará úklidová služba.

K bytu náleží sklepní kóje. V domě je pevný internet od firmy PODA. U domu je prostorné parkoviště a ihned naproti domu je základní škola a kousek dál mateřská školka, za domem velké dětské hřiště. Poblíž je také veškerá občanská vybavenost ( MHD, zdravotní středisko, lékárna, knihovna, obchody ).

Cena nájmu je 8.000,-Kč + služby ve výši 2.495,-Kč ( teplo, vodné a stočné, teplá voda, osvětlení společných prostor, úklid společných prostor a výtah ). Celková měsíční platba činí 10.495,-Kč. Energie ( elektřina a plyn ) budou přepsány přímo na podnájemníka. Kauce : 20.000,-Kč, Provize RK : 11.000,-Kč.

Majitel si vyhrazuje výběr podnájemníka na základě svých kritérií, upřednostníme pracujícího jednotlivce nebo pár.

V případě zájmu o prohlídku, se na Vás bude těšit makléřka Silvie.



Nahoru