Vybírejte z nabídky 36 525 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Kozojedy

Prodejce

Makléř: Martin Románek

Telefon: 724 248 ...

E-mail: martin.r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Luční

Domy, Rodinné domy

13667

11.10.2024

2

1 128 m2

143 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 11290000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Románek

Telefon: 724 248 ...

E-mail: martin.r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dobrý den.
Bydlení, které má vše, co k pohodlnému životu potřebujete a k tomu atraktivní lokalita Prahy východ, kde dominantou jsou okolní příroda, lesy a čistý vzduch.

V srdci menší obce Kozojedy, vzdálené 13 km od Říčan a jen 3 km do Kostelce nad Černými Lesy tu čeká na nového majitele elegantní patrový a zateplený rodinný dům 4+kk, kolaudovaný v roce 2017 s opravdu velkorysou krytou terasou (43 m2).

Vyladěnou dřevostavbu z dílny RD Rýmařov najdete uprostřed zástavby několika domů v ulici Luční. Stávající majitelé mysleli na každý detail a na 100 m2 podlahové plochy tak oceníte možná třeba právě váš budoucí nový domov, kam se budete vždy rádi vracet.

Na první dobrou vás upoutá oplocený pozemek 1128 m2 s krásnou a udržovanou zahradou, relax zónou, dětským hřištěm i jezírkem, uvnitř domu nechybí na optimálním prostoru 2 koupelny, plně vybavená kuchyň s jídelním koutem, ložnice se šatnou, větší dětský pokoj nebo útulná obývací část.

Přesné velikosti jednotlivých místností najdete na půdorysu ve fotogalerii a projít si nemovitost můžete i ve 3D virtuální prohlídce, která je také součástí nabídky ke koupi. Dostatek světla zajistí velká plastová okna a nechybí ani praktický úložný prostor.

Skutečně moderní interiér v příjemných barvách a navíc bez dalších větších investic. A navíc díky modernímu úspornému vytápění domu systémem Siemens Synco living oceníte i velmi příznivé náklady na bydlení do 3500 Kč měsíčně!

Parkování také není problém, potěší dostatek parkovacích stání s pohodlným příjezdem automatickou vjezdovou bránou. Přírodní rezervace Voděradské bučiny coby kamenem dohodil, do lesa jen pár kroků, takže procházky, běh i kolo se jednoduše nabízí.

Velmi dobré přímé dopravní na metro Háje (35 min), na vlak v Říčanech nebo v Českém Brodě. Mateřská škola je v obci zavedena pro menší děti, kompletní občanská vybavenost pak v nedalekém Kostelci nad Černými lesy.

Všechno tady do sebe ideálně zapadá. Jednoduše příležitost ke změně a místo, kde vás to bude bavit. Přijďte se přesvědčit osobně. Těším se na viděnou.



Nahoru