Vybírejte z nabídky 36 429 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk > Domažlice Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 3+kk v centru Domažlic, Domažlice

Prodejce

Makléř: Lukáš Straka

Telefon: 377 322 ...

E-mail: l.straka ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Domažlice (okres Domažlice)

Husova třída

Byty, Byt 3+kk

5264

11.10.2024

2 (dům má 2 podlaží)

osobní

neuvedeno

97 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 17000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + energie, provize RK 1
Prodejce

Makléř: Lukáš Straka

Telefon: 377 322 ...

E-mail: l.straka ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9327.jpg

Mixreality

Přemyslova 111/3, 301 00 Plzeň

www.mixreality.eu

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte krásné prostorné bydlení a možnost podnikání v centru Domažlic? Naše společnost Vám nabízí pronájem pěkného prostorného bytu 3+kk v centru Domažlic, který je zasazen v prostorách sloužících pro podnikání a tak by ho také bylo nejlepší používat ať už pro samostatné podnikání, nebo jako zaměstnanec rozsáhlého obchodu.

Byt o celkové výměře 95 m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu. V bytě se nachází předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Byt je kompletně vybavený nábytkem a spotřebiči. Vytápění je podlahové.

K bytu lze po domluvě s majitelem využívat prostor pod bytem v přízemí navazující na obchodní nádvoří o ploše 150 m2 + 250 m2, jehož součástí je i kuchyně, bar a sociální zařízení, kde původně byla romantická restaurace s posezením na přilehlých terasách. Dnes může sloužit také jako obchodní prostor s mnoha výstavními výlohami a přístřešky na nádvoří se vstupem a výlohami přímo z místa, kde se pravidelně konají Chodské slavnosti. Lze tedy bydlet a zároveň podnikat přímo u náměstí města Domažlic.

V místě bydliště veškerá občanská vybavenost. Majitel preferuje slušného a solventního nájemníka, který by i pro klientelu sousedního hojně navštěvovaného obchodu pomáhal vytvářet pěkné prostředí a zajímavé služby. Vzhledem k plánovanému odchodu majitelů do důchodu, je možné převzít i celý sousední obchod o ploše dalších 400 m2 a pokračovat v zajištění sortimentu, jehož základem je galanterie, metráž a bytový kusový textil.

Vratná kauce 34 000,-Kč. Volné ihned. Doporučuji prohlídku.



Nahoru