Vybírejte z nabídky 36 680 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Krupá Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům se zahradou na ploše 1432m2, Krupá

Prodejce

Makléř: Čihák, franšízant Marek

Telefon: 420 601 ...

E-mail: harmony@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Krupá (okres Kolín)

Domy, Rodinné domy

919434

10.10.2024

1

osobní

1 432 m2

180 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8100000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Čihák, franšízant Marek

Telefon: 420 601 ...

E-mail: harmony@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10039.webp

CENTURY 21 Harmony

Plk. Švece 188/1, 251 01 Říčany

www.century21.cz/kancelar-harmony

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi zděný rodinný dům o stávající dispozici 3+1, balkon, lodžie, suterén s technickým zázemím a bezbariérovým výstupem na terasu/zahradu o celkové užitné ploše cca.180m2. Nemovitost se skládá z rodinného domu, zděné podsklepené garáže, okrasné zahrady s významným podílem dřevin, plodících keřů, květin a bylinek. Dále je zde pro letní čas "párty zóna" s krbem a stylovým posezením. Velkým kladem zahrady je její klid v plném soukromí a výstup vrátky do přilehlého terénu lesa.

Stav domu je ve fázi přípravy ke kompletní modernizaci. Samotný tvar domu a dispozice jsou však moderní. Celkově jde o stavbu, kterou ocení ti, kteří chtějí volit vlastní dokončovací prvky včetně kuchyňské linky jak z pohledu značky, kvality a barvy. Ideální dům pro ty, kdo nehledají kompromis, ale dům si prostě dokončí po svém, třeba s využitím již oslovené místní stavební firmy a za pomoci nemalé dotace Oprav dům po babičce. Potenciál zde má i umístění krytého bazénu, zimní zahrady a půdní vestavby.

Další rozměrem celé nemovitosti je i zázemí pro drobná domácí zvířata, které je možno využít, nebo odstranit a zvětšit si plochu samotné zahrady. Stejně tak i veliký skleník, který má zavedenou vodu můžete využít pro domácí pěstování vlastní zeleniny. Poloha nemovitosti je za návsí obce, kde jste pár kroků od obchodu, zastávky autobusu PID, dětského a volejbalového hřiště.

Krupá je obec ležící v okrese Kolín asi 6 km jižně od města Český Brod, která má vydané stavební povolení na školku. V hlubokém údolí západně od Krupé protéká Jalový potok, který je pravostranným přítokem říčky Šembery. Krupá leží mezi Kostelcem nad Černými Lesy, kam se dostanete busem za 5 minut a Českým Brodem, kde lze využit vlak a kam se sem dostanete za 15 minut.

Přijeďte se za námi podívat a my Vám rádi vše ukážeme včetně možných nápadů na úpravu domu????

Zveme Vás na prohlídku.



Nahoru