Vybírejte z nabídky 36 203 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 5+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem mezonetového bytu 5+1 s balkóny a přístupem na střešní terasu, klimatizace, možnost zabezpečeného parkování pod domem, privátní zahrada, Praha

Prodejce

Makléř: Ondruš Filip

Telefon: 604 791 ...

E-mail: filip.on ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 2)

Kladská

Byty, Byt 5+1

919709

11.10.2024

6 (dům má 6 podlaží)

osobní

163 m2

225 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 108000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Poplatky měsíční poplatky cca 10.000 kč v závislosti na počtu osob. 1
Prodejce

Makléř: Ondruš Filip

Telefon: 604 791 ...

E-mail: filip.on ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2118.jpg

Fioreal

Sokolovská 55, 180 00 Praha 8

www.fioreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení zprostředkujeme pronájem reprezentativního bytu s možností krytého parkování a užívání unikátní zahrady k práci i odpočinku na Královských Vinohradech. Mezonetový byt o dispozici 5+1 a podlahové ploše 163 m2 se nachází v sedmém patře domu v Kladské ulici na Praze 2.

Dispozičně se jedná o spodní společenské patro s obývacím pokojem a oddělenou kuchyní, pracovnou/pokoj pro hosty se samostatnou koupelnou, vstupní halou a samostatnou toaletou. Ke kuchyni náleží balkón o velikosti 9,05 m2 na kterém můžete snídat, zatímco na druhém balkónu o velikosti 13,15 m2 navazujícím na obývací pokoj můžete popíjet víno a relaxovat. Celé podlaží se dá kompletně otevřít a získat tak volný prostor mezi obývacím pokojem, vstupní halou a kuchyní, viz. dispoziční plánek ve fotogalerii.

Kuchyňská linka obsahuje všechny spotřebiče (myčka, varná deska, digestoř, vestavná lednice a mrazící box, trouba a mikrovlnná trouba) a na obou patrech je v každé místnosti klimatizace. Na podlahách bytu jsou parkety, v kuchyni, koupelnách, toaletách a technických místnostech je dlažba.

Pouze tento a ještě jeden byt mají přístup na střešní terasu ze které je panoramatický výhled na Prahu s možností posezení a odpočinku. Byt se pronajímá jako NEZAŘÍZENÝ, fotografie jsou ze zrcadlově otočeného vedlejšího bytu. V tomto bytě je pouze kuchyňská linka, pračka a sušička.

Reprezentativní a udržovaný dům s přístupem na čipy se nachází v klidné ulici s vynikající dostupností na metro Náměstí Jiřího z Poděbrad (5 minut) či tramvaj (2 minuty) a kromě bytové plochy nabízí možnosti odpočinku či práce v unikátní společné zahradě ve vnitrobloku.

Za příplatek je možné využít zabezpečené a kamerou střežené parkovací prostory pod domem, kterými lze jednoduše suchou nohou vstoupit přímo do domu. Pokud hledáte příjemné rodinné bydlení, zavolejte a domluvte si prohlídku, případně ještě předtím se podívejte na virtuální prohlídku, která je dostupná na vybraných serverech a na našich stánkách fioreal.cz/919709.

Kauce ve výši dvou nájmů, provize ve výši jednoho měsíčního nájmu. Měsíční provozní náklady 3.000 Kč/ 1 osoba zahrnují služby vyjma záloh na elektřinu a plyn, jež se převádí na nájemce.

Rodinné bydlení v rodinné atmosféře domu s krásnou historií i současností, zde opravdu chcete spokojeně bydlet.



Nahoru