Vybírejte z nabídky 36 212 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Luže Zpět na přehled nabídek

Prodej, domy/rodinný, 204 m2, Luže, Chrudim [ID 63725]

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Luže (okres Chrudim)

Domy, Rodinné domy

63725

10.10.2024

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7250000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme vám ke koupi atypický patrový rodinný dům 3+1 o celkové ploše 204 m2. Z celkové plochy tvoří 174 m2 výměra domu, 12 m2 sklep a 18 m2 garáž. Dům byl postaven v roce 2001 a během let 2019-2023 částečně zrekonstruován. Nabízí prostorné a dobře řešené dispozice, díky kterým je možné rozdělit dům na 2 samostatné bytové jednotky.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba s vestavěným nábytkem, obývací pokoj s jídelním koutem a dominantním krbem, kuchyně, prostorná koupelna a spíž pro skladování potravin. Z předsíně je také vstup přímo do garáže s dílnou, technické místnosti a dalších skladovacích prostor.

V patře je prostorná ložnice s možností průchodu na terasu a k jedné z pergol, dětský pokoj, kuchyně, koupelna a samostatné WC. Velkou předností domu je vlastní vinný sklep, vyzděný přírodním kamenem z této lokality a umístěný v suterénu domu. Dále pergola vytesaná přímo ve skále, poskytující příjemný chládek v parném létě a prostorná zahrada s další pergolou, vhodnou pro rodinné oslavy, která nabízí kompletní zázemí jako je kuchyňka, sprcha, wc.

Díky krbovým kamnům ji lze obývat i v zimním období. Vytápění v domě lze řešit hned několika způsoby a to plynovým kotlem, elektrickým kotlem nebo krbem s výměníkem. U domu je vlastní parkovací plocha pro 3 osobní auta, či možnost parkování na zahradě.

Jedná se o klidnou lokalitu na okraji města s výhledem do přírody. V Luži je veškerá občanská vybavenost (dvě základní školy, mateřská škola, praktický lékař, pediatr, zubař, lékárna, pošta, obchody, supermarkety, prodejny potravin, cukrárna, pekařství, restaurace, lanový park, Hamzova odborná léčebna pro děti a dospělé a mnoho dalšího).

Luže a její okolí nabízí spoustu památek a turistických míst např. hrad Košumberk, Hamzův park, Toulovcovy Maštale, Pivnická rokle, zámek Nové Hrady.

Z Luže je dobrá dostupnost do větších měst: Vysoké Mýto 15 km, Chrudim 20 km, Skuteč 8 km, 30 minut do Pardubic. Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte se ozvat a domluvit si prohlídku.



Nahoru