Vybírejte z nabídky 36 662 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Pronájem novostavby bytu 2+kk s terasou, garáží a parkovacím stáním na ulici Za kolejemi v Olomouci

Prodejce

Makléř: Kalábová Eva

Telefon: 775 662 ...

E-mail: eva@krea ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Olomouc (okres Olomouc)

Za Kolejemi

Byty, Byt 2+kk

478

10.10.2024

1 (dům má 3 podlaží)

osobní

neuvedeno

neuvedeno

B - Velmi úsporná

Cena: 20000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Kalábová Eva

Telefon: 775 662 ...

E-mail: eva@krea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1489.jpg

K.realitka

Bělkovice-Lašťany 465, Bělkovice-Lašťany

www.krealitka.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Pronájem novostavby, luxusního, slunného bytu 2+kk s prostornou terasou na ulici Za kolejemi v Olomouci. Byt má výměru 66,5 m2, včetně šatny, terasu o výměře 14 m2, dále k němu náleží vlastní parkovací místo před domem a garáž o velikosti 28 m2 v suterénu budovy. Byt se nachází ve druhém patře zcela moderního, energeticky nenáročného, nového bytového domu.

Byt se pronajímá částečně vybavený. Kuchyňská linka na míru, včetně vestavěných spotřebičů - varná deska, elektrická trouba, digestoř, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem. V koupelně naleznete sprchový kout, 2 x umyvadlo, toaletu, bidet a dostatek prostoru na umístění pračky a sušičky. Druhá toaleta zvlášť. V ložnici velkorysá vestavěná šatní skříň, TV anténa + přípojka na internet. Vstup na terasu z ložnice i obývacího pokoje.

Velkou předností bytu jsou elektrické venkovní žaluzie, které zajistí jak soukromí, tak v noci absolutní tmu, pro kvalitní spánek. Veškerá občanská vybavenost samozřejmostí. Byt se nachází ve zcela nově vybudované lokalitě za ulicí Chválkovická. Samozřejmostí je bezbariérový přístup do domu a moderní výtah. K dispozici od 1.12.2024.

U zájemců prověřujeme evidenci exekucí, insolvence, a dluhy na zdravotním a sociálním pojištění. Prohlídky s vážnými zájemci po domluvě s makléřem. Hledáme dlouhodobého a seriózního nájemníka, nekuřáka, bez zvířat. Nájemné: 20.000,-Kč/měs. včetně garáže a parkovacího stání + 2.500,-Kč energie + kauce 30.000,- Kč + provize RK .




Pronájem bytu 2+kk Olomouc na Eurobydleni.cz


Nahoru