Vybírejte z nabídky 36 223 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > hotely a penziony > Konstantinovy Lázně Zpět na přehled nabídek

Prodej malebného, kompletně zařízeného Penzionu v srdci Konstantinových Lázních, Konstantinovy Lázně

prodej

Konstantinovy Lázně (okres Tachov)

Krátká

Komerční, Hotely a penziony

988

10.10.2024

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10200000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně právního servisu, s provizí RK 1
Prodejce

Makléř: Čechová Lenka

Telefon: 606 959 ...

E-mail: maskova@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2317.jpg

AGbydleni.cz

Kladrubská 392, 349 01 Stříbro

www.agbydleni.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej kompletně vybaveného a zavedeného penzionu v lázeňském městě Konstantinovy Lázně.

1. AGbydleni.cz v exkluzivním zastoupení majitele.

Nabízíme k prodeji z rodinných důvodů kompletně vybavený a zavedený penzion v malebném lázeňském městě Konstantinovy Lázně. Jedinečná příležitost pro investory či podnikatele, kteří chtějí provozovat úspěšný penzion v lokalitě s vysokou poptávkou po lázeňských a rekreačních službách.

2. Lokalita Konstantinovy Lázně jsou oblíbenou lázeňskou destinací, známou svou klidnou atmosférou a léčivými prameny. Město nabízí pestrou škálu aktivit pro lázeňské hosty i turisty, včetně wellness, turistiky, cykloturistiky a kulturních akcí.

3. Popis penzionu Celková kapacita: 30 osob. Přízemí: Restaurace s barem a venkovní terasou. TV, toalety (včetně bezbariérových). Kuchyň, úklidová místnost s WC. Herna, 2 garáže, jedna se využívá jako sklad a druhá úschovna kol, 2 apartmány, každý s vlastním vchodem, terasou a posezením. První patro: Pokoj s kuchyní, 4 lůžky a sociálním zařízením. Apartmán pro 4 osoby s obývací kuchyní, ložnicí a sociálním zařízením. Obývací pokoj s kuchyňkou a 3 lůžky se sociálním zařízením. Úklidová místnost, technická místnost. Na chodbě v prvním patře tři komody pro uložení lůžkovin. Soukromý byt pro majitele (samostatná chodba, obývací kuchyň, ložnice, koupelna). Podkroví: Pokoj se 3 pevnými lůžky, sociálkou a TV. Velký apartmán pro 8 osob s obývací kuchyní a dvěma ložnicemi se čtyřmi lůžky a sociálním zařízením. Technické vybavení: Nemovitost je vybavena novým plynovým kondenzačním kotlem s revizí a solárním systémem. Má plastová okna a zateplenou fasádu. Exteriér: Penzion nabízí venkovní posezení a jsou zde dvě veřejná parkoviště.

4. Rozloha Zastavěná plocha: 170 m2. Podlahová plocha: 498 m2.

5. Provozní informace Penzion je zavedený a má stálou klientelu zahrnující lázeňské hosty i turisty. Prostor pro akce: Ideální místo pro svatby, semináře, firemní akce a další události. Možnosti úprav: Potenciál rozšíření služeb a nabídky, například o wellness, konferenční prostory nebo další rekreační aktivity.

6. Důvody pro koupi Konstantinovy Lázně jsou populární turistickou a lázeňskou destinací. Penzion je kompletně vybavený a připravený k okamžitému provozu. Stabilní příjmy s možností dalšího rozvoje.

7. Finanční detaily Prodejní cena: 10 200 000 Kč, s možností jednání. Možnost financování: Rádi vám zajistíme financování s pomocí našich léty prověřených poradců.

8. Kontakt Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat:




Prodej penzionu Konstantinovy Lázně na Eurobydleni.cz


Nahoru