Vybírejte z nabídky 36 301 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Cítov Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům se zahradou , Cítov

Prodejce

Makléř: Králová Jana

Telefon: 730 166 ...

E-mail: joncevov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Cítov (okres Mělník)

Domy, Rodinné domy

389

10.10.2024

1

1 915 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6300000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena je včetně poplatků, provize a právního servisu. 1
Prodejce

Makléř: Králová Jana

Telefon: 730 166 ...

E-mail: joncevov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2850.jpg

FÉR REALITY

Náměstí Jana z Dražic 320, Roudnice nad Labem

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Realitní kancelář Fér reality Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu v obci Cítov se zahradou, sadem a krásným výhledem do okolní přírody.

Celková výměra pozemku je 1.915 m2, z něhož zastavěná část domu je 114 m2. Dům má obytné přízemí, které tvořeno jednotkou 3+1 (kuchyně, obývací pokoj, ložnice, pokoj). Dále zde najdeme verandu, chodbu, sociální zařízení, sklepní, skladovací a technické prostory. Dům nabízí rozšíření do prostorné půdy s balkónem, která je zatím nevyužitá.

Nemovitost je postavena ze smíšeného zdiva a její stáří je odhadováno na cca 100 let. Na domě do dnešní podoby proběhla řada úprav - stavební úpravy, výměna oken (dřevěná euro, plastová), elektřina v mědi, podlahy (dřevěné, pvc, dlažba), kuchyně. Dům je napojený na kanalizaci, plyn, vodovodní řád a studnu. Na střeše najdeme pálenou střešní krytinu (letka). V celém dome je zajištěno topení plynem, které je rozvedeno radiátory (plech a litina). Ohřev vody je bojlerem. Čerpadlo ke studni je nové. Dům je zateplený polystyrenem.

Na dvoře najdeme několik vedlejších staveb - venkovní sklad na nářadí, letní kuchyňku a garáž. Za domem se pak nachází terasa s bazénem, zahrada s ovocnými a okrasnými stromy. Za touto relaxační částí najdeme zahradu, která sloužila k pěstování zeleniny. Na konci se pak nachází sad s ovocnými stromy. Přístup do nemovitosti je také ze zadní části. Přístup je po obecní komunikaci. Celý pozemek je oplocený.

Obec Cítov má základní občanskou vybavenost - škola, školka, obchody, restaurace, pošta, koupaliště, vlakové i autobusové spojení, a další služby. Dobrá dopravní dostupnost do Prahy - 40 km.

Nemovitost je bez právních vad a závazků. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléřku nemovitosti. Rádi Vám pomůžeme s vyřízením hypotéky.



Nahoru