Vybírejte z nabídky 36 429 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+kk > Jistebník Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 1+kk, Jistebník

Prodejce

Makléř: Rolák Zdeněk

Telefon: 725 522 ...

E-mail: rolak@co ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jistebník (okres Nový Jičín)

Byty, Byt 1+kk, garsonka

24657

10.10.2024

1 (dům má 4 podlaží)

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2390000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí 1
Prodejce

Makléř: Rolák Zdeněk

Telefon: 725 522 ...

E-mail: rolak@co ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7173.jpg

Comfort reality,CZ s.r.o.

Vřesinská 75/22, 708 00 Ostrava

www.comfort-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout ke koupi velmi pěkný byt/byty v osobním vlastnictví s dispozicí 1+KK v Jistebníku. Jedná se o investiční příležitost koupit dva byty v jednom domě jako jeden balíček za zajímavých cenových podmínek. Byty se nachází v bytovém domě v jedinečné lokalitě se zástavbou rodinných domů.

Bytový dům prošel v posledních letech rozsáhlou přestavbou s kompletní rekonstrukcí s dokončením v r.2022. Vše v domě ještě voní novotou, kdy v samotných bytech doposud nikdo nebydlel. Byty jsou situovány do 2.NP a 3.NP/4.NP, jsou vkusně a kvalitně zařízeny s ohledem na funkčnost a praktičnost. Jsou o výměrách 28 m2, kuchyňská linka je vč.zabudovaných spotřebičů, koupelna ve které najdeme sprchový kout a myslelo se zde i na umístění pračky, sušičky, apod.

Teplo a teplá voda pochází z vlastní kotelny pro celý bytový dům (záruka příznivých nákladů). Měsíční reálné náklady jsou vyčísleny na částku 2052,-Kč vč.FO. Celkově tak bude bydlení v bytě velmi příjemné a s nízkými náklady na bydlení.

Dalším benefitem je možnost využít posezení venku ve společné udržované zahradě před domem, kde je vybudováno posezení či menší dětské hřiště. Lze si také pronajmout vyhrazené parkovací stání. Vhodné i k investici, firemnímu bydlení pro přespolní či firemní management.

Obec Jistebník vyniká klidem, zelení, lesy, rybníky, vynikajícím sportovním vyžitím se sítí cyklo stezek a přitom s dostupností na dálnici během pár minut, takže jste vlastně všude hned. Jde o ojedinělou nabídku bydlení v této lokalitě, která zcela jistě osloví i náročnějšího klienta.




Prodej bytu 1+kk Jistebník na Eurobydleni.cz


Nahoru