Vybírejte z nabídky 36 599 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 1+1 > Pardubice Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 1+1 53 m2 Erno Košťála, Pardubice

Prodejce

Makléř: Mazánková Lenka

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Pardubice (okres Pardubice)

Erno Košťála

Byty, Byt 1+1

23154

10.10.2024

1 (dům má 13 podlaží)

osobní

neuvedeno

neuvedeno

C - Úsporná

Cena: 3490000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mazánková Lenka

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Přemýšlíte o investici peněz a nemůžete najít to pravé ořechové? Nebo snad hledáte startovací byt, kde začnete Váš nový život? Tak přesně to Vám zde nabízím.

Jedná se o útulný byt o dispozici 1+1 v prvním patře panelového domu. Byt prošel úpravou, kdy byl původně velký obývací pokoj rozdělen stěnou na obývací pokoj a ložnici, čímž byt působí jako 2+1. Výhodou je také dostatek úložného prostoru, kdy jedna komora je přímo v bytě a druhá na společné chodbě. Samozřejmostí je sklep v suterénu domu.

Na domu se aktuálně dokončuje částečná revitalizace. Hlavním cílem revitalizace bylo dům zateplit. Po dokončení revitalizace by měl spadat do energetické klasifikační třídy "C". Byt se prodává včetně vybavení kromě sedací soupravy, TV, stolu, židlí a otevřených skříní v komoře. V případě, že kupující nebude mít o vybavení zájem, bude dle domluvy s majitelkou odvezeno.

A co lokalita? Vše, co potřebujete, máte vlastně přímo na dosah ruky. Pojďme si to ukázat - Chci vařit? Albert a Penny jsou cca 5 minut pěšky. Chci do restaurace? 5 minut pěšky. Jsem nemocný? Lékárna 5 minut pěšky. MHD, škola, školka hned v těsné blízkosti...prostě vše, na co si vzpomenete. Pro milovníky přírody je navíc v dosahu les, ideální pro procházky nebo sportovní aktivity na čerstvém vzduchu. A kdo má rád zvířátka, může vyrazit do nedalekého statku Apolenka.

Tak co říkáte, mohl by se stát zrovna tento byt Vaším novým domovem? Zavolejte mi a domluvte si se mnou prohlídku. Budu se na Váš těšit, realitní makléřka Lenka Mazánková.




Prodej bytu 1+1 Pardubice na Eurobydleni.cz


Nahoru