Vybírejte z nabídky 36 235 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Dětmarovice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Dětmarovice

Prodejce

Makléř: Iveta Palochová

Telefon: 725 808 ...

E-mail: info@bor ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Dětmarovice (okres Karviná)

Domy, Rodinné domy

5083

11.10.2024

1

18 801 m2

105 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7200000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Iveta Palochová

Telefon: 725 808 ...

E-mail: info@bor ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9734.jpg

BO! reality a finance s.r.o.

Husova 406, 739 61 Třinec

www.boreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální místo pro klidné rodinné bydlení obklopené přírodou a s dostatkem soukromí? Představujeme Vám jedinečný rodinný dům v obci Dětmarovice, který nabízí jak útulné bydlení, tak i potenciál pro rekonstrukci dle Vašich představ. Tento cihlový dům o dispozici 4+kk se nachází na rozsáhlém pozemku o velikosti 18 800 m2, který zajišťuje dostatek prostoru pro odpočinek i různé aktivity.

Dům je ve velmi zachovalém stavu a nabízí čtyři samostatné pokoje a jeden s kuchyňským koutem, což poskytuje dostatek místa pro celou rodinu nebo pro přizpůsobení místností různým účelům. Vytápění domu je zajištěno elektrokotlem, pro ty, kteří ocení kouzlo tepla sálajícího z ohně, jsou v domě také krbová kamna, která dodávají interiéru příjemnou atmosféru a pocit domova.

Jednou z největších předností této nemovitosti je však její umístění a přilehlé pozemky. Celková plocha pozemků činí 18 800 m2, což nabízí široké možnosti využití. Na pozemku se nachází i několik menších rybníků, které vytváří nádhernou přírodní scenérii a jsou ideální pro relaxaci nebo hobby chov ryb. Prostorné zahrady mohou být využity k pěstování rostlin, chovu zvířat, nebo pro vytvoření vlastního přírodního ráje. Tato nemovitost je dokonalým místem pro ty, kteří hledají soukromí a klid od ruchu města.

Dům se nachází v obci Dětmarovice, která je známá svou malebnou krajinou a příjemnou atmosférou. Lokalita nabízí dokonalou kombinaci přírodního prostředí a zároveň dobrou dostupnost ke všem potřebným službám. Blízkost přírody zajišťuje široké možnosti pro volnočasové aktivity jako jsou procházky, cyklistika či rybaření. Místo je velice slunné a díky velkým pozemkům si zde můžete užít naprosté soukromí.

Obec Dětmarovice se nachází nedaleko měst jako je Karviná či Orlová, což znamená, že veškerá občanská vybavenost je v dosahu. Najdete zde školu, školku, obchody, restaurace i další služby, což činí lokalitu ideální pro rodinné bydlení. Dětmarovice zároveň nabízí dobré dopravní spojení do okolních měst, na dálnici, tudíž zajišťuje pohodlné cestování.

Tento dům je skvělou příležitostí jak pro ty, kteří hledají okamžitě obyvatelnou nemovitost, tak i pro ty, kteří si přejí vytvořit svůj vlastní domov dle svých představ. Cihlová konstrukce domu nabízí stabilitu a kvalitu, kterou lze využít pro různé typy rekonstrukcí. V kombinaci s rozsáhlými pozemky a krásnou přírodní scenérií se jedná o jedinečnou nabídku, která se na trhu často neobjevuje.

Pokud Vás tento jedinečný dům v srdci přírody zaujal, neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář a domluvte si prohlídku. Rádi Vám tuto nemovitost představíme osobně a odpovíme na všechny Vaše dotazy. Přijďte se přesvědčit o kvalitách této nemovitosti a objevte kouzlo klidného bydlení v krásné přírodě Dětmarovic.

V případě zájmu o nezávaznou prohlídku, neváhejte kontaktovat naši BO! kancelář.

BO! Spolu tvoříme příběhy..



Nahoru