Vybírejte z nabídky 36 663 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Třebíč Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům Třebíč (Týn)

Prodejce

Makléř: Ing. Bučinová Marcela

Telefon: 607 000 ...

E-mail: dreampra ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třebíč (okres Třebíč)

Kmochova

Domy, Rodinné domy

919886

11.10.2024

3

osobní

208 m2

194 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Bučinová Marcela

Telefon: 607 000 ...

E-mail: dreampra ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10037.webp

CENTURY 21 Dream

Radlická 759/32, 120 00 Praha 2

www.century21.cz/kancelar-dream-247

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Rádi bychom Vám nabídli k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 4+1. Nemovitost tvoří celkem tři nadzemní podlaží o celkové užitné ploše 194 m2 (zastavěná plocha o výměře 97 m2). Obytná plocha zaujímá 93 m2. Odhadované stáří budovy je 43 let, a je v relativně dobrém stavu, který odpovídá stáří domu.

Rodinný dům má z většiny nová plastová okna, zateplen je pouze z jedné strany na části náležící k zahradě. Před vchodem se nachází menší předzahrádka se schůdky a nájezdem do garážového stání, které je součástí budovy.

Budova je tvořena třemi nadzemními podlažími. V prvním nadzemním podlaží se nachází vstup do budovy zprava navazující na vchod do garáže, která je součástí rodinného domu. Chodba dále navazuje na místnosti využívané především jako dílny či úložné prostory, kde najdeme technické zázemí domu v podobě plynového kotle. Následuje vstup na zahradu, která s rodinným domem tvoří jeden celek. Nadzemní podlaží propojuje původní schodiště s dřevěným obložením.

Druhé nadzemní podlaží tvoří kuchyň, jídelna propojená do obývacího pokoje a sociální zařízení. Z kuchyně je přímý vstup na 6 metrů dlouhý balkon nabízející výhled do zahrady.

Třetí nadzemní podlaží je tvořeno třemi pokoji (dva původně dětské a ložnice), dále koupelnou se sociálním zařízením a balkonem na který ústí dva vchody z ložnice a sousedního dětského pokoje. Balkon se nachází nad garáží a vchodem do budovy z ulice Kmochova.

Zahrada je o celkové výměře 111 m2 a je oplocena. Najdeme zde nevyužívaný skleník a původní záhony pro pěstování květin, zeleniny a menší ovocné stromy.

Parkovací místo je dostupné v garáži nebo v ulici Kmochova před rodinným domem. V této lokalitě se nachází dostatečná občanská vybavenost, jako je škola, školka, zdravotnické zařízení i nákupní centrum a služby. Vše v dosahu stovek metrů až několika kilometrů od domu. V lokalitě se nachází i bezprostřední dostupnost hromadné dopravy.

Rodinný dům se nachází v části města Podklášteří a na hranici jedné z nejstarších městských částí Třebíče Týn, které jsou známy svou bohatou historií, architekturou a klidnou atmosférou. Nedaleko se nachází také bazilika svatého Prokopa a židovská čtvrť s židovským hřbitovem, obě památky jsou zařazeny na seznamu UNESCO.

Pokud Vás nemovitost zaujala neváhejte mě kontaktovat pro domluvení prohlídky.



Nahoru