Vybírejte z nabídky 36 386 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > České Budějovice Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 2+1, 73 m2 - České Budějovice 3

Prodejce

Makléř: Štěpka David

Telefon: 604 445 ...

E-mail: stepka@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

České Budějovice (okres České Budějovice)

Riegrova

Byty, Byt 2+1

05841

11.10.2024

2 (dům má 2 podlaží)

osobní

73 m2

73 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3669000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Štěpka David

Telefon: 604 445 ...

E-mail: stepka@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2048.webp

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

Pražská 1247/24, 370 04 České Budějovice

www.rkstejskal.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o dispozici 2+1 v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Českých Budějovic - na Riegrově ulici. Tento byt nabízí velkorysých 73 m2 užitné plochy, což poskytuje dostatek prostoru jak pro rodinné bydlení, tak pro investiční účely. Díky rekonstrukci, která zahrnovala výměnu rozvodů elektřiny a vody, nové podlahy, okna i dveře, je byt ve výborném stavu a připraven k okamžitému nastěhování bez dalších investic do oprav.

Jednou z mnoha výhod tohoto bytu jsou úložné prostory - k dispozici jsou dva sklepy. Menší sklep se nachází přímo na patře vedle bytu a má plochu 1,2 m2, což je ideální na každodenní uskladnění. Druhý, hlavní sklep o velikosti 17 m2, je pak ideálním místem pro uložení sezónních věcí nebo větších předmětů. Kromě toho je po domluvě s domem možnost přístavby na půdě, což umožňuje budoucímu majiteli ještě více rozšířit své bydlení nebo vytvořit další obytné prostory.

Lokalita je skutečně výjimečná. V bezprostřední blízkosti bytu najdete veškerou občanskou vybavenost, kterou si můžete přát - základní školy, mateřské školy, obchody, restaurace, lékárny a další služby jsou doslova jen pár minut chůze od domu. Milovníci městského života jistě ocení také krátkou docházkovou vzdálenost na náměstí Přemysla Otakara II., kam se dostanete za pouhých 10 minut pěšky. Kdo preferuje větší obchodní centra, bude potěšen blízkostí obchodního centra Mercury, které je rovněž v dosahu 15 minut chůze, stejně jako hlavní vlakové a autobusové nádraží. Poloha bytu tak nabízí nejen klidné bydlení v srdci města, ale i skvělou dostupnost všech klíčových míst.

Byt je rovněž vhodný pro investory, jelikož je možné přenechat stávající nájemníky, kteří by zde rádi zůstali. Pokud tedy hledáte výnosovou nemovitost, která je zároveň v žádané lokalitě s potenciálem dalšího růstu hodnoty, jedná se o ideální příležitost.

Tento byt v sobě kombinuje ideální polohu, dostatek prostoru a kvalitní provedení po rekonstrukci. Pro více informací či domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat Bc. Davida Štěpku.



Nahoru