Vybírejte z nabídky 36 663 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Malonty Zpět na přehled nabídek

Prodej rekonstruovaného, patrového a částečně podsklepeného RD, s garážemi, dílnou a prostorným, rovným pozemkem, Jaroměř u Malont, Malonty, Kaplice, okr. Č. Krumlov

Prodejce

Makléř: Migl Petr

Telefon: 732 184 ...

E-mail: petr.mig ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Malonty (okres Český Krumlov)

Domy, Rodinné domy

05825

11.10.2024

3

942 m2

280 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3676000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Migl Petr

Telefon: 732 184 ...

E-mail: petr.mig ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2048.webp

RK Stejskal & Šandera s.r.o.

Pražská 1247/24, 370 04 České Budějovice

www.rkstejskal.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej rekonstruovaného, patrového a částečně podsklepeného RD, Okál, v členění 3+1 s příslušenstvím a přípravou na 4+1, soubor nemovitostí na velice prostorném rovném pozemku, tvoří RD, samostatná stavba dvou garáž, stavba dílna s navazující zahradní pergolou, situováno v klidné okrajové části lokality Jaroměř u Malont, odloučená část obce Malonty, Kaplice, okr. Č. Krumlov.

Rodinný dům po rekonstrukci a modernizaci v členění 3+1 s příslušenstvím a přípravou na 4+1. Stručný popis dispozice domu: přízemí - vstupní prosklená veranda s komorou, středová vstupní hala se schodištěm do patra a se vstupem do suterénu domu, prostorný obývací pokoj s okny do zahrady a s krobovými kamny, větší ložnice rovněž s okny do zahrady, samostatné WC, kuchyň s jídelním prostorem a oknem do zahrady k příjezdové komunikaci, patro - vstupní podesta nad schody, větší ložnice se vstupem na prostorný balkon nad verandou, půdní místnost s přípravou na rozšíření o další obytnou místnost, suterén - vstupní prostor se skladovým zákoutím, dvě sklepní místnosti.

Zahrada - velice prostorný zatravněný rovinatý pozemek, s ovocnými stromy, vjezdová brána, samostatná budova dvou garáž (dvě samostatné, průchozí garáže), samostatná stavba, dílna se zahradní pergolou. Nemovitosti napojeny na el., obecní vodovod a na společný septik (na nemovitosti v sousedství), nutno v nejbližší době řešit vlastním septikem, či septikem s čističkou.

Doporučuji: skvělí stav, příznivá cena, možnost okamžitého bydlení, bez nutnosti stavebních oprav či úprav, nutné době řešit vlastní septik, či septik s čističkou, příjemná a žádaná lokalita v dobré dopravní dostupnosti od Kaplice, Velešín, Český Krumlov, České Budějovice, rovněž Rakousko. Veškeré info u makléře zakázky.



Nahoru