Vybírejte z nabídky 36 663 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Nespeky Zpět na přehled nabídek

Prodej chata, 30 m2 - Nespeky

Prodejce

Makléř: Borecká Jana

Telefon: 602 300 ...

E-mail: borecka@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Nespeky (okres Benešov)

Nad Úvozem

Domy, Chaty a chalupy

21177

11.10.2024

232 m2

30 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1990000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Borecká Jana

Telefon: 602 300 ...

E-mail: borecka@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9964.webp

FLAT INVEST & Reality

Na vrcholu 2479/18, Praha

www.flatinvest.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Chata se nachází v obci Nespeky, ležící jihozápadně od Prahy, s pohodlným dojezdem na kraj města (Praha 4) za přibližně 30 minut. Tato zděná a podsklepená chata o velikosti cca 30 m2 je dispozičně řešena jako 1+1 s verandou (pokoj, kuchyň, veranda a toaleta). K chatě patří vlastní pozemek o výměře 232 m2. Na pozemku je vrtaná studna, která přivádí vodu do sklepa, připravenou k rozvedení do chaty. Chata má zavedenou elektřinu a je vybavena jímkou. Příjezdová cesta je obecní, což zajišťuje pohodlný přístup k chatě a umožňuje parkování přímo na vlastním pozemku.

Exkluzivní nabídka zděné rekreační chaty v oblíbené lokalitě Nespeky, v tiché slepé ulici. Chata z roku 1951 byla majiteli užívána a průběžně udržována. Chata má vlastní vrtanou studnu na pozemku s možností snadného zavedení vody do chaty, jímku, zavedenou elektřinu (veškeré aktuálně funkční rozvody byly instalovány před 8 lety), obecní příjezdová cesta. Chata sestává z předsíně, prosklené verandy, WC s dostatkem prostoru na vybudování koupelny, obytné kuchyně s funkčními krbovými kamny a velmi prostorné ložnice. Chata je podsklepena.

Chata stojí na vlastním pozemku o velikosti 232 m2 se zahradou a možností vjezdu na pozemek. Na pozemku lze postavit menší domek kolem 50 m2, s možností trvalého bydlení jako okolní domy.

Řeka Sázava je 500 metrů od chaty a nabízí možnosti rybaření, koupání a dalších aktivit. Klidné prostředí, krásná okolní příroda a vyborná dopravní dostupnost. Autobusová zastávka 7 minut chůze, spojení na metro Budějovická. Autem 30 minut do Prahy.



Nahoru