Vybírejte z nabídky 36 244 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+kk, Cerhenice

Prodejce

Makléř: Ing. Dana Hunčovská

Telefon: 607 990 ...

E-mail: huncovsk ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Za Cukrovarem

Byty, Byt 2+kk

2024040

11.10.2024

4 (dům má 4 podlaží)

osobní

55 m2

55 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 4190000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: v ceně vše včetně advokátní úschovy, právního servisu i odměny RK 1
Prodejce

Makléř: Ing. Dana Hunčovská

Telefon: 607 990 ...

E-mail: huncovsk ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2567.jpg

Econ real

Lužná 591, 16000 Praha

econreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte startovací byt pro dospělého potomka, nebo nové hnízdečko pro sebe i partnera, který Vás však vstupní cenou nezruinuje? Či snad investici na krásném místě s příjemným okolím, velmi slušnou občanskou vybaveností a s perfektní dostupností do Kolína i do Prahy? Společnost ECON REAL s.r.o. Vám představuje nabídku prodeje světlého a velmi příjemného bytu 2+kk s balkonem, parkovacím stáním a sklepem v novostavbě domu z roku 2022, který se nachází v městysu Cerhenice.

Byt se nachází ve 3. patře (4.NP) cihlového, nízkoenergetického bytového domu (PENB B) s výtahem a je plně bezbariérový. Jednotka má podlahovou plochu 51,8 m2 s balkonem s úžasným výhledem do okolí o výměře 1,67 m2, příslušenstvím je praktický sklep nacházející se v přízemí domu s prostorem 2,2 m2 a nesmíme zapomenout na vlastní, vyhrazené parkovací stání přímo před domem (pouze s jedním sousedním vozidlem).

Byt nabízí praktickou předsíň do L s dostatkem prostoru na vestavěné skříně i botník, koupelnu s vanou a toaletou, kde se pohodlně vejde též pračka (i se sušičkou, chcete-li), krásně prosvětlenou ložnici s tzv. falešným balkonem a nakonec velmi příjemný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na již zmíněný a tentokrát opravdový balkon.

Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, digestoří a troubou a je možné ji bez problémů zvětšit na rohovou. Nový majitel jistě ocení dostatek místa jak pro jídelní část, tak pro pohodlné posezení s rodinou (neb obývací pokoj s kk je výměry přes 22 m2) a též větší množství oken směřujících na dvě světové strany.

V domě je rozveden optický internet, takže je zde možné, v klidu a v zeleni, fungovat i na home office.

Vyjma své minimální energetické náročnosti díky kvalitní stavbě i izolačním vlastnostem nabízí dům i nízké měsíční poplatky, které jsou spojené s bydlením (aktuální zálohy pro 3 osoby 3.271,-Kč + fond oprav 609,-Kč). Hospodaření i péče o dům ze strany SVJ je v podstatě bezchybná a zajišťuje všem obyvatelům klidné bydlení i spaní.

Byt je v osobním vlastnictví a jeho koupi je možné bez potíží financovat hypotékou.

Městys Cerhenice má strategické umístění a nabízí skvělé vlakové spojení jak do Kolína, tak do Prahy (vlaková zastávka do 15 min. chůzí) a taktéž autobusová doprava je velmi dobře zajištěna. Autem jste do pár minut na dálnici D11, dostupnost okolních měst je tedy bezproblémové a bez kolon. V obci je kompletní vybavenost a to školka, škola, obchody a třeba i knihovna.

Je třeba též vyzdvihnout množství zeleně v obci i v okolí, i samotnou aktivitu Cerhenic (sportovní aktivity, kultura, pravidelné akce pro dospělé i děti, divadelní spolek, Sokol, fotbal.....) včetně vydávání pravidelného periodika - Cerhenické rozhledny. Zkrátka v Cerhenicích to žije a Vy máte příležitost bydlet v okrajové části, v dosahu přírody i ruchu a v podstatě v novém.

V tomto projektu villadomů se příliš často byty neprodávají.....Neváhejte a kontaktujte nás. Budeme se těšit na prohlídce.



Nahoru