Vybírejte z nabídky 36 321 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 6+1 a větší > Jablonec nad Nisou Zpět na přehled nabídek

Unikátní luxusní byt 6+kk se zahradou a garáží - Jablonec nad Nisou 1

Prodejce

Makléř: Ing. Hruška Jiří

Telefon: 420 602 ...

E-mail: jiri.hru ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Jablonec nad Nisou (okres Jablonec nad Nisou)

Antonína Dvořáka

Byty, Byt 6+1 a větší

919730

11.10.2024

1 (dům má 3 podlaží)

osobní

209 m2

209 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 69000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Ing. Hruška Jiří

Telefon: 420 602 ...

E-mail: jiri.hru ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10045.webp

CENTURY 21 OK Centrum

U Zvonařky 1413/13, 120 00 Praha 2

www.century21.cz/kancelar-ok-centrum

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální rodinné bydlení? Nabízíme vám jedinečnou příležitost pronájmu prostorného a světlého bytu 6+kk v klidné lokalitě v ulici Antonína Dvořáka u Máchova parku v Jablonci nad Nisou. Tento byt, o celkové užitné ploše 209 m2, je polovinou rodinného domu se zahradou o výměře 977 m2. V domě je pouze jedna další bytová jednotka.

Byt je rozložen do dvou podlaží a je plně vybaven. Nabízí tři prostorné ložnice, dva další pokoje, ideální jako pracovny, dětské pokoje či místo pro hosty, a prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní, který je srdcem domácnosti. V prvním patře se nachází další místnost, která propojuje ložnice a může sloužit jako společenský prostor, herna pro děti nebo místo na čtení a relaxaci.

Byt má dvě moderně zařízené koupelny, jedna disponuje prostornou vanou a druhá sprchovým koutem. Balkon vám nabídne krásný výhled do klidné zahrady.

K bytu náleží sklep s dostatkem úložného prostoru, garáž a venkovní stání. Dalším bonusem zvyšujícím kvalitu bydlení je polovina zahrady s polovinou velkého skleníku k užívání.

Lokalita je ideální pro rodiny - v okolí najdete kompletní občanskou vybavenost, školy, obchody, restaurace i zdravotnická zařízení. Jen pár kroků od domu se nachází krásná vodní nádrž Mšeno, ideální pro procházky, sportovní aktivity nebo letní osvěžení. Výborná dostupnost do centra města a zároveň blízkost přírody dělá z tohoto místa skvělé místo k životu.

Tento byt kombinuje jedinečnou architekturu německých vil z první poloviny 20. století s moderním stylem, pohodlím a rodinnou atmosférou, a je ideálním místem pro ty, kteří hledají prostorný a klidný domov v malebném prostředí centra Jablonce nad Nisou.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento nádherný byt, který by mohl být vaším novým domovem.



Nahoru