Vybírejte z nabídky 36 652 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Komárov Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 2+kk 48 m2, Komárov

Prodejce

Makléř: Ing. Martina Stíbalová, DiS.

Telefon: 775 335 ...

E-mail: stibalov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Komárov (okres Beroun)

Buzulucká

Byty, Byt 2+kk

7832

11.10.2024

2 (dům má 3 podlaží)

osobní

neuvedeno

48 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3100000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Martina Stíbalová, DiS.

Telefon: 775 335 ...

E-mail: stibalov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9810.jpg

RK Group realitní kancelář

K Dalejím 89/2, 152 00 Praha 5

www.rkgroup.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji byt po zdařilé kompletní rekonstrukci, který se nachází v městysu Komárov na kraji CHKO Brdy 6 km od D5. Ideální pro bydlení, investici či jako víkendový byt pro milovníky přírody. Příjemný byt je součástí třípodlažního bytového domu, který stojí v samém centru městysu a zahrnuje celkem 15 bytových jednotek.

Dispozice bytu 2+kk je členěna na vstupní chodbičku, pokoj s kuchyňským koutem a samostatný pokoj. V obou pokojích najdeme patro na spaní, které lze využít také jako úložný prostor. Vysoké stropy dodávají bytu vzdušnou atmosféru. Koupelna je osazena sprchovým koutem, WC je samostatné.

Součástí vybavení je kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří a dřezem. Na podlahách leží keramická dlažba a plovoucí laminátová podlaha. Dále plastová okna. Vytápění je zajišťováno plynovým kotlem v domě, teplá voda el. bojlerem umístěným na WC. Zaveden tzv. noční proud. Dům má novou střechu a fasádu.

V místě je dobrá občanská vybavenost. V bezprostřední blízkosti je mateřská a základní škola a zdravotní středisko, pošta, kulturní dům, tělocvičná jednota, autobusová zastávka, čerpací stanice, požární zbrojnice. Vlakové nádraží v 7 km vzdálených Hořovicích (mezi jezdí BUS).

V blízkém okolí najdeme množství hradů, zámků, kulturních a historických památek, přírodních krás, cyklostezek a turistických tras.

Rádi zajistíme vhodné financování nebo solidního nájemce zdarma. Volné ihned. Pro více informací volejte makléřku. Doporučujeme.



Nahoru