Vybírejte z nabídky 36 473 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 3kk, 82 m2, Raisova Plzeň

Prodejce

Makléř: Ing. Franěk Petr

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Plzeň (okres Plzeň-město)

Raisova

Byty, Byt 3+kk

920017

12.10.2024

4 (dům má 5 podlaží)

osobní

82 m2

82 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4999000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Franěk Petr

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představuji Vám pěkný mezonetový byt v jedné z atraktivních lokalit Plzně o dispozici 3kk s výměrou podlahové plochy 82 m2 nacházející se ve čtvrtém patře cihlového bytového domu. Celý byt prošel rekonstrukcí a revitalizovaný je též dům, ve kterém se nachází.

Ve spodní části bytu se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokoj, koupelna s toaletou, dále šatna a komora. Po schodech do horního patra se dostanete do ložnice, z jejíhož okna je hezký výhled do okolí.

K bytu náleží sklep v suterénu domu a zajímavostí je společná prostorná zastřešená terasa na střeše domu, kterou můžete využít k posezení, nebo také k sušení prádla na čerstvém vzduchu. Výhodou je, že vzhledem k umístění bytu máte vstup na tuto terasu jen pár kroků od dveří.

Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem, což Vám umožňuje samostatnou regulaci vytápění a spotřebu.

Dům se nachází v klidné ulici, ve vnitrobloku je dětské hřiště. Byt má výhodnou polohu, cca za pět minut dojdete na zastávku tramvaje, kterou se za pár minut pohodlně dopravíte do centra města. Ve stejné vzdálenosti se nachází také základní i mateřská škola, pošta, obchod Billa a další občanská vybavenost.

Poloha bytu je ideální i pro trávení volného času. Můžete se projít po přilehlém Borském parku nebo údolím řeky Radbůzy, kde jsou krásné cyklostezky. V blízkosti je také vodní nádrž České údolí, kde se nachází sportovně relaxační areál Škodaland s inline dráhou, skateparkem, hřištěm na basket, tenis a další vyžití. Zkrátka ideální místo k bydlení a aktivní odpočinek.

Zajímá Vás něco dalšího k tomuto bytu? Oslovil Vás a chcete se na něj podívat? Zavolejte mi a já Vás tímto bytem rád provedu. Budete-li potřebovat zajistit financování koupě této nemovitosti, je Vám k dispozici odborný finanční konzultant.



Nahoru