Vybírejte z nabídky 36 220 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Designový půdní byt 2+kk k pronájmu v srdci pražské Libně, Praha

Prodejce

Makléř: Mgr. Krůčková Petra

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 8)

Na Dědince

Byty, Byt 2+kk

920201

11.10.2024

4 (dům má 4 podlaží)

osobní

65 m2

65 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 27000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Měsíční platby: nájem 27.000Kč + služby 1.900Kč/1 osoba + elektřina. 1
Prodejce

Makléř: Mgr. Krůčková Petra

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V rámci All inclusive servisu vám nabízíme k pronájmu exkluzivní půdní byt 2+kk, o ploše 65 m2, v atraktivní lokalitě Prahy 8 - Libeň. Tento jedinečný prostor zaujme nejen svým moderním designem, ale také propracovanými prvky vyrobenými na míru přímo pro tento byt - každý detail byl navržen s důrazem na funkčnost a styl, což vytváří harmonii mezi elegancí a pohodlím.

Byt se nachází v posledním patře zrekonstruovaného činžovního domu. Pro větší bezpečí je dům vybaven bezpečnostními kamerami, vstup do domu je na čipy přes dvoje dveře. V domě není výtah. Za domem je k dispozici menší soukromý dvůr.

Dispoziční řešení bytu poskytuje velký otevřený prostor s obývacím koutem, kuchyňským koutem s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou a jídelním stolem, dále závěsem oddělitelnou část pro spaní s dvoulůžkem. K dispozici je dále samostatný pokoj. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, skříňkou a policemi, pračkou a střešním oknem. WC je samostatné. Prostor je vybaven vestavěnou skříní, dále menšími skříňkami, komodou a policovým systémem. Originalitu a atmosféru tomuto prostoru dodávají střešní okna, skosené stěny a okenní výklenky. V letních měsících jistě oceníte klimatizaci, která je v hlavním obytném prostoru i menším pokoji.

Kuchyňská linka je kompletně vybavena a připravena na vaše kulinářské umění - k dispozici je sklokeramická varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, nerezová lednice s mrazákem, digestoř, myčka nádobí, sklenice, nádobí i příbory.

K bytu dále náleží velmi prostorný sklep (10 m2) a úložný box nacházející se na dvoře u vchodových dveří, který využijete ideálně k uložení kočárku nebo sportovního vybavení.

Byt je volný ihned. Podmínkou pronájmu jsou nekuřáci.

Platby: nájem 27.000 Kč/měsíc + služby 1.900 Kč/měsíc/1 osoba + elektřina převedena na nájemníka + vratná kauce 45.000 Kč, servisní poplatek RK 27.000 Kč.

Libeň je dynamicky se rozvíjející část Prahy s ideální kombinací městského života a přírody. Lokalita nabízí výbornou dostupnost do centra Prahy, zároveň je v bezprostřední blízkosti přírodních lokalit jako jsou Prosecké skály, Thomayerovy sady či Libeňský zámeček. Můžete si vychutnat procházky podél Vltavy či místní cyklostezky. Ve čtvrti nechybí ani bohaté kulturní zázemí - kavárny, restaurace a obchody s místní atmosférou, stejně jako kulturní scény. Oblast Libně je ideální pro ty, kteří hledají moderní bydlení s dobrou dostupností, občanskou vybaveností a zelenými plochami pro aktivní život a relaxaci.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento unikátní byt. Naše makléřka vás ráda přivítá na nezávazné prohlídce a sdělí vám veškeré detaily.



Nahoru