Vybírejte z nabídky 36 612 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Blovice Zpět na přehled nabídek

Prodej, domy/rodinný, 138 m2, Javorová 949, 33601 Blovice, Plzeň-jih [ID 65015]

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Blovice (okres Plzeň-jih)

Javorová

Domy, Rodinné domy

65015

11.10.2024

osobní

neuvedeno

neuvedeno

D - Méně úsporná

Cena: 10490000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální místo pro váš nový, vysněný domov?

Představujeme vám moderní dřevostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk, která se nachází v Blovicích, pouhých 15 minut od krajského města Plzně.

Dům s užitnou plochou 118 m2 se rozléhá na pozemku o celkové výměře 811 m2, který Vám zajistí dostatek prostoru pro jakékoliv venkovní aktivity či vybudování krásné zahrady a bazénu. To jistě ocení i ti nejmenší členové vaší rodiny.

Po vstupu do domu se ocitnete v prostorné hale s botníkem a šatní skříní, dále pokračujete po chodbě, ze které se dostanete do všech místností domu a to i na venkovní terasu o výměře 20 m2, kde si jistě budete užívat slunečné dny pro odpočinek nebo grilování s přáteli. Z chodby se dále dostaneme do koupelny se sprchovým koutem, na samostatnou toaletu, technické místnosti s šatnou, kterou každý z Vás jistě ocení, dětského pokoje, prostorné ložnice se vstupem na terasu a v neposlední řadě obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelním stolem, který tvoří dominantu celé nemovitosti.

Dům se prodává včetně veškerého vybavení a kvalitního nábytku, který je ve všech místnostech montován a navržen na míru, tak aby se co nejlépe využil prostor celého domu.

Další výhodou domu jsou nízké provozní náklady a to především díky využití nejmodernějších technologií, kterými jsou: tepelné čerpadlo, podlahové vytápění, připravená krbová vložka a klimatizace, která též může fungovat jako další zdroj vytápění.

Napojení na veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci a elektřinu je zde samozřejmostí. Ke své nemovitosti se dostanete po obecní zpevněné komunikaci, takže se nemusíte bát, že by Vám byl odepřen přístup cizím vlastníkem.

Město Blovice disponuje veškerou občanskou vybaveností jako jsou školy, školky, střední školy, gymnázium, obchody, restaurace, úřady, sportoviště či mnoho dalšího. Prostě vše, co potřebuje pro každodenní žití. Velkou výhodou je dopravní spojení do Plzně a to jak autobusem, tak vlakem, přičemž jsou zde pravidelné spoje. Na kraj Plzně se přitom dostanete za pouhých 15 minut jízdy.

Pokud Vás tato nemovitost oslovila, neváhejte se na nás obrátit.

Budeme se na vás těšit při osobní prohlídce.




Prodej rodinného domu Blovice na Eurobydleni.cz


Nahoru