Vybírejte z nabídky 36 244 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > obchodní prostory > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Prodej, komerční/obchodní prostory, 310 m2, Zelinářská 330/10, Severní Předměstí, 30100 Plzeň 1 [ID

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Plzeň (okres Plzeň-město)

Zelinářská

Komerční, Obchodní prostory

64149

11.10.2024

osobní

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11490000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně vám nabízíme ke koupi vícepodlažní řadový dům s užitnou plochou cca 310 m2, v Zelinářské ulici v Plzni na Roudné, v samotném srdci Plzně, jen pár minut chůze od náměstí Republiky.

Dům z roku 1883, který je podsklepený, prošel v roce 1996 kompletní rekonstrukcí včetně dostavby jižního štítu. V roce 2012 byla ve dvoře vystavěna nová přístavba napojená v přízemí a 1. patře na původní dům. Dům je aktuálně využíván ke komerčním účelům a slouží jako sídlo firmy. Dům je v dobrém technickém stavu a nevyžaduje žádné velké investice. Vytápění pro celý dům řešeno plynovým kotlem v suterénu. Je napojen na všechny IS (plyn, elektřina, vodovod, kanalizace) včetně telefonní přípojky.

V původní části domu je ve sklepních prostorech technické zázemí domu, sauna a skladovací prostory. V přízemí domu se nachází dílna, sklady a sociální zařízení. Je zde možnost využití 2 samostatných vstupů do budovy. Díky výloze je možnost využít kombinace např. obchodní a kancelářské části. V 1. patře je zasedací místnost s kuchyňkou, kancelářské prostory a chodba s toaletou. Dále je zde vstup na terasu vedoucí do nové přístavby. V podkroví je velký otevřený prostor, který lze využít jako open space kanceláře.

V přízemí nové přístavby se nachází dílna se skladovacími prostory a v 1. patře je pak nahrávací studio s malou zasedací místností a pochozí terasa.

Dům je umístěn v klidné ulici s možností bezproblémového parkování přímo před domem. Jedná se o skvělou lokalitu v blízkosti samotného centra města. Výborné dopraví spojení díky nedaleké zastávce MHD. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto je uvedena třída G.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.




Prodej obchodních prostor Plzeň na Eurobydleni.cz


Nahoru