Vybírejte z nabídky 36 321 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej ostatní > hrady, zámky, tvrze > Hodonín Zpět na přehled nabídek

Zámek, hrad, památka, prodej, Národní třída, Hodonín

Prodejce

Makléř: Ing. Jiřina Havránková

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Hodonín (okres Hodonín)

Národní třída

Ostatní, Hrady, zámky, tvrze

131005

11.10.2024

neuvedeno

Cena: 12390000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Jiřina Havránková

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji nájemní dům na atraktivní adrese přímo naproti poliklinice, který představuje skvělou investiční příležitost s velkým potenciálem.

Dům je rozdělen do několika podlaží, z nichž každé má své jedinečné možnosti využití:

Přízemí: Zde se nachází komerční prostor o velikosti 78 m2, který je vytápěný samostatným plynovým kotlem. Díky své poloze a viditelnosti je ideální pro obchod, kancelář nebo jiné podnikání, a nabízí výbornou dostupnost pro klienty.

První patro: Nabízí prostorný byt o velikosti 103 m2 s dispozicí 3+kk, který je vytápěn elektrickým kotlem. Tento světlý byt je ideální pro rodinné bydlení či další pronájem.

Druhé patro: Stejný byt 3+kk o rozloze 103 m2, aktuálně odpojený od vytápění, je připravený k rekonstrukci, což umožňuje jeho přizpůsobení dle potřeb budoucího vlastníka či nájemníka.

Půda: Prostorná půda nabízí možnost výstavby dalšího podkrovního bytu. Tento potenciál pro rozšíření obytné plochy přináší výbornou příležitost k navýšení výnosů z nájmu.

Suterén: Dům je plně podsklepený, což poskytuje rozsáhlé úložné prostory, využitelné jak pro obyvatele domu, tak pro podnikání.

Pozemek: K nemovitosti náleží pozemek o velikosti 287 m2. Tento prostor nabízí možnost vybudování parkovacích míst pro byty s příjezdem z druhé strany, nebo lze pozemek rozdělit pro soukromé zahrádky či posezení k jednotlivým bytům.

Díky své výjimečné poloze naproti poliklinice nabízí dům nejen atraktivní prostor pro podnikání, ale i pohodlné bydlení s vysokým potenciálem zhodnocení. Tato nemovitost je ideální pro investory hledající dlouhodobý růst a stabilní výnosy.

Do konce října 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.



Nahoru