Vybírejte z nabídky 36 655 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Třemošná Zpět na přehled nabídek

Pronájem podkrovního bytu 2+kk, 44 m2, Třemošná

Prodejce

Makléř: Veselá Petra

Telefon: 723 455 ...

E-mail: vesela@a ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Třemošná (okres Plzeň-sever)

Plzeňská

Byty, Byt 2+kk

989

11.10.2024

neuvedeno

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 14000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Veselá Petra

Telefon: 723 455 ...

E-mail: vesela@a ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2317.jpg

AGbydleni.cz

Kladrubská 392, 349 01 Stříbro

www.agbydleni.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Tento byt v Třemošné je ideální pro pár či jednotlivce, kteří hledají klidné a útulné bydlení v blízkosti Plzně. Byt se nachází v cihlovém domě, který prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2004, a je vybaven dřevěnými okny, které zaručují dobrou tepelnou izolaci. Do prvního patra vede prostorné schodiště, které lze využít při stěhování.

V bytě najdete jednu místnost s kuchyňským koutem, která je vybavena přenosnou elektrickou troubou, indukcí, digestoří a lednicí. Tato místnost může sloužit jako obývací pokoj s kuchyňským koutem a další místnost jako ložnice. V ní se nachází vestavné skříně, které Vám usnadní uložení Vašeho oblečení a dalších věcí. V chodbě najdete také vestavnou skříň, která Vám nabídne dostatečné úložné prostory.

Koupelna je v dlažbě a je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V bytě je k dispozici 3x jednolůžková postel, ale po domluvě může majitel postele odvézt a můžete si zařídit nábytek podle svých představ.

V celém bytě, kromě koupelny a chodby, najdete lino a střešní okna, která jsou vybavena stínícími roletami. Pro připojení na internet můžete využít služby Pilsfree, stačí pouze zařídit členství.

Byt se nachází v klidné části Třemošné, která nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, základní a mateřská škola, sportovní aréna a fitness centrum.

Součástí domu je také vnitroblok, který vytváří útulné prostředí pouze pro nájemníky.

V blízkosti domu se nachází zastávka autobusu a vlakové nádraží, takže pokud nemáte auto, nemusíte se bát dopravy. Pro více informací o bytě a prohlídku se obraťte na našeho makléře a domluvte si termín. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a útulné bydlení v blízkosti Plzně (cca 10 min. autem).

Měsíční nájem 14.000 Kč včetně služeb a energie. Při podpisu nájemní smlouvy je třeba složit kauci ve výši dvou nájmů 28.000 Kč a provizi RK ve výši jednoho nájmu 14.000 Kč + 21 % DPH.




Pronájem bytu 2+kk Třemošná na Eurobydleni.cz


Nahoru