Vybírejte z nabídky 36 655 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Javorník Zpět na přehled nabídek

Prodej chaloupky na Zálesí u Javorníka okr. Jeseník

Prodejce

Makléř: Filgas Kamil

Telefon: 721 140 ...

E-mail: jesreal. ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Javorník (okres Jeseník)

Domy, Rodinné domy

00128

11.10.2024

1

1 061 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3290000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena k jednání - nabídněte! 1
Prodejce

Makléř: Filgas Kamil

Telefon: 721 140 ...

E-mail: jesreal. ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5889.webp

Jesenická Realitní

Mírové náměstí 57, Vidnava

www.jesenickarealitni.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Chcete utéct daleko od lidí a být součásti divoké horské přírody? Hledáte místo v horách k relaxaci a odpočinku, kde se uvolníte a přijdete na jiné myšlenky? Máte rádi turistiku a výšlapy do hor? Pokud ano, právě vám je určena naše dnešní nabídka.

Jesenická realitní nabízí k prodeji horskou chaloupku umístěnou přímo v srdci Rychlebských hor, v lokalitě Zálesí město Javorník, okr. Jeseník. Chalupa nabízí možnost trvalého bydlení, případně může sloužit jako rekreační objekt. Celková zastavěná plocha je 139 m2. Plocha pozemku, který je evidovaný jako zahrada, je 922 m2.

Interiér domu díky původním rozměrů oken a stropů nabízí také skvělé prostorné a hlavně útulné bydlení, které vás vrátí do doby našich předků.

Dům nabízí skvělou dispozici a prostorné pokoje. Ve spodní části (po levé straně chodby) se nachází pokoj cca 30 m2, chodba v přízemí má plochu 12 m2 a kuchyně, která je umístěna po pravé straně, nabízí prostorných 16 m2. V podkroví po pravé straně je pokoj s výměrou 27 m2. Naproti přes chodbu naleznete další pokoj, tento má asi 15 m2. Chodba pak 9 m2. Ve spodním patře je umístěna koupelna a WC.

K domu je přistavěná část, která slouží jako technická místnost pro uskladnění nářadí a dřeva. Zde je také umístěn druhý východ, ten ústí přímo do zahrady. Dům má v zadní části domu garáž, která může sloužit např. k uschování zahradního nářadí.

Vytápění domu je zajištěno krbovými kamny, tyto jsou v kuchyni a obývacím pokoji. Voda je z místního vodojemu. Odpady jsou svedeny do septiku. Udržovaná zahrada s listnatými, jehličnatými a ovocnými stromy je krytá barierou tvořenou smrky, tato skrývá krásný a tichý prostor.

Parkování je přímo u domu a nejbližší soused je vzdálený cca 150 m.

Pokud hledáte chaloupku pro odpočinek a pohodové víkendové pobyty, bude tato nemovitost skvělou volbou. Jsme připraveni jednat o ceně. Budeme se těšit na Vaši návštěvu, přijďte si určitě chalupu prohlédnout!




Prodej rodinného domu Javorník na Eurobydleni.cz


Nahoru