Vybírejte z nabídky 36 235 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Třešť Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 500 m2 Franze Kafky, Třešť

Prodejce

Makléř: Maryška Miroslav

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třešť (okres Jihlava)

Franze Kafky

Domy, Rodinné domy

23159

11.10.2024

2

889 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5399000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Maryška Miroslav

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru města Třešť, na ulici Franze Kafky. Tento přízemní objekt s přilehlými hospodářskými budovami v současné době prochází kompletní a nákladnou rekonstrukcí, která poskytne budoucímu majiteli moderní a komfortní bydlení. Součástí prodeje je také stavební materiál k dokončení dalších úprav. Nad obytnou částí se nachází prostorná půda, která nabízí velký potenciál pro vybudování dalších pokojů či samostatné bytové jednotky.

Dům je napojen na všechny dostupné inženýrské sítě v obci a díky své rozloze a uspořádání poskytuje dostatek prostoru nejen pro rodinné bydlení, ale také pro podnikání. Kombinace bydlení s podnikáním je zde ideální volbou, ať už máte zájem zřídit penzion, malou provozovnu, nebo jinou podnikatelskou aktivitu. Prostorné hospodářské budovy mohou být přizpůsobeny různým komerčním účelům.

Velkou výhodou je strategická poloha domu. Obec Třešť nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, zdravotnických služeb a kulturního vyžití. Díky výborné dopravní dostupnosti do nedalekého krajského města Jihlava, které je vzdáleno pouhých 20 minut jízdy, je zajištěna snadná dostupnost pracovních příležitostí, obchodních kontaktů i širších služeb.

Společnost Swiss Life Select a.s. Vám navíc nabízí profesionální poradenství při zpracování hypotéky na míru, včetně nezávislého porovnání nabídek finančních institucí. Díky našim exkluzivním podmínkám a dlouholetým zkušenostem s trhem můžete mít jistotu, že pro Vás najdeme to nejlepší financování a pomůžeme vyřídit všechny potřebné náležitosti.

Pro více informací kontaktujte makléře. Objekt je volný ihned a připraven k Vašim plánům.




Prodej rodinného domu Třešť na Eurobydleni.cz


Nahoru