Vybírejte z nabídky 36 652 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Praha, Praha 6

Prodejce

Makléř: Simona Čechová

Telefon: 605 733 ...

E-mail: cechova. ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 6)

Na Padesátníku IV

Domy, Rodinné domy

0147

12.10.2024

2

286 m2

123 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Simona Čechová

Telefon: 605 733 ...

E-mail: cechova. ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

The Brokers s.r.o.

Břehová 208/8, 110 00 Praha 1

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte domov, který vám nabídne nejen dostatek prostoru, ale také bydlení s veškerým komfortem moderního života? Tento nádherný rodinný dům s dispozicí 5+kk v prestižní lokalitě Praha 6 - Liboc je přesně to, co hledáte. Dům spojuje tradiční atmosféru s moderními prvky a je ideálním místem pro rodinný život.

Prostorný dům o podlahové ploše 104,2 m2, nacházející se na pozemku o velikosti 286 m2, byl postavený v 50. letech, prošel rozsáhlou rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení s důrazem na moderní technologie.

Dům prošel celkovou rekonstrukcí vnitřních prostor včetně rekonstrukce rozvodů elektřiny, vody a vytápění v letech 2022/23. Je vybaven vinylovou podlahou. Plastová protihluková okna a cihlové stěny o tloušťce 40-50 cm poskytují výbornou energetickou efektivitu a zajišťují klid i v blízkosti letiště. Přístavba předsíně proběhla kolem roku 2010 a nová střecha byla instalována v roce 2012. Zateplená půda je pochozí a nabízí další úložné prostory stejně jako sklep o velikosti 9 m2. Dům je také vybaven anténou a stabilním internetovým připojením 150 Mb/s.

Vytápění zajišťuje elektrický kotel Protherm o výkonu 10 kW a v koupelnách je podlahové topení pro větší komfort. Atmosféru a dodatečné vytápění zajišťuje krb s výměníkem, který přivádí teplo do celé otopné soustavy, což přináší úsporu nákladů na energie. V roce 2022 byl vyvložkován komín. Dům není zateplený, ale díky silným cihlovým stěnám je velmi dobře izolován. O ohřev vody se stará bojler značky Dražice s kapacitou 100 litrů. Kuchyně z roku 2021 je plně vybavená a nabízí kvalitní spotřebiče včetně dostatku úložného prostoru.

Dům disponuje moderními koupelnami v každém patře, které byly zrekonstruovány v letech 2021/22, s moderním designem a vybavením. Na pozemku se nachází jak vrtaná studna s hloubkou 30 metrů i kopaná studna, která se momentálně nevyužívá. Kapacita jímky je 8 m3. Na zahradě se nachází praktický dřevěný zahradní domek s pevnými základy a zavedenou elektřinou, vhodný jako dílna nebo sklad. Na pozemku je možnost parkování pro dvě auta, další parkovací místa jsou k dispozici na ulici před domem.

Dům se nachází v klidné části Prahy 6 - Liboc, která nabízí plnou občanskou vybavenost. V blízkosti se nachází mateřská a základní škola, ordinace lékaře a několik restaurací. Pro vaše nákupy jsou k dispozici supermarkety Billa a Lidl, stejně jako nákupní centrum OC Šestka. Lokalita je dobře dostupná MHD - zastávky autobusů jsou v dosahu 10 minut chůze a nabízí spojení do centra Prahy, včetně 25minutové jízdy ke stanici metra. Pro milovníky přírody je v okolí bohatá síť cyklistických a turistických tras.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento jedinečný dům, který nabízí komfort moderního bydlení.



Nahoru