Vybírejte z nabídky 36 564 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > hotely a penziony > Andělská Hora Zpět na přehled nabídek

Prodej, Hotel, pension, Andělská Hora

Prodejce

Makléř: Callcentrum Euro Reality ML

Telefon: 793 987 ...

E-mail: euroreal ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Andělská Hora (okres Karlovy Vary)

Komerční, Hotely a penziony

0159

12.10.2024

508 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5690000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Callcentrum Euro Reality ML

Telefon: 793 987 ...

E-mail: euroreal ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

CZMK s.r.o.

Na Průhonu 899/63, Mariánské Lázně

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Andělská Hora je nádherné místo u Karlových Varů a právě zde nabízíme jedinečnou nemovitost s mnoha možnostmi využití. Jedná se o trojpodlažní, kompletně podsklepený rodinný dům nacházející se přímo v podhradí. Samostatná stavba na vlastním pozemku o výměře 394 m2 prošel částečnou rekonstrukcí a nabízí 4 byty. V přízemí domu jsou umístěny 2 o dispozici 2+kk a 1+kk. Jsou v dobrém stavu, vyžadující však již investice.

V prvním patře jsou umístěny 2 byty, které byly kompletně vybudovány a není zde potřeba dalších investic. Jeden z bytů má balkon s výhledem na okolní nádhernou přírodu. V posledním podlaží je prostorná půda, kde současný majitel započal výstavbu dalšího prostorného bytu. Ta však nebyla dokončena. Stavba má kompletně vyměněna okna, opravena je část fasády, polovina střechy, rozvody odpadu a vody, dále izolace domu. Sklep je suchý, ve skvělém stavu.

Otop zajišťuje kotel na tuhá paliva, zdroj vody zajišťuje vodovodní řád, kanalizace je obecní. Na pozemku je postavena dřevěná pergola s posezením, jinak je zahrada převážně travnatá. Tento dům může být využit jako několikagenerační bydlení, ale zejména má skvělý komerční potenciál. Andělská Hora je vzdálena cca 10 min od Karlových Varů. Možno financovat hypotékou, kterou vám rádi vyřídíme zdarma v rámci našich služeb.



Nahoru