Vybírejte z nabídky 36 652 nemovitostí od 528 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Beroun, Beroun-Město

Prodejce

Makléř: Jitka Lišková

Telefon: 602 611 ...

E-mail: liskova@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Duslova

Byty, Byt 3+kk

5944

12.10.2024

1 (dům má 5 podlaží)

osobní

neuvedeno

88 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 9950000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize i právního servisu s advokátní úschovou v ceně 1
Prodejce

Makléř: Jitka Lišková

Telefon: 602 611 ...

E-mail: liskova@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2689.jpg

Domov - realitní kancelář s.r.o.

Na Příkopě 1/6, 26601 Beroun

www.domov-beroun.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte bydlení v moderním městě s dobrou dostupností veškerých služeb? Máme pro Vás skvělou nabídku - byt 3+kk v centru města Berouna, s vlastní zahrádkou a terasou. Výměra samotného bytu je 88,3 m2, patří k němu sklep s plochou 3,6 m2. Komfort bydlení doplňují dvě venkovní parkovací místa, která už jsou zahrnuta v ceně.

Byt působí velmi světle, všechny tři pokoje mají francouzská okna se vstupem na zahrádku. Na vlastní pozemek se vešla částečně krytá terasa s venkovním nábytkem, chodníček i travnatá plocha. Další část zahrádky je svažitá a byla majiteli upravena jako bezúdržbová, osázená bylinkami, keříky, které stačí jen občas zalít. Voda i elektřina jsou vyvedeny ven. Porostlý plot odděluje pozemek od ulice, zajišťuje tak majitelům soukromí, v bytě získáte pocit, že máte domek se zahrádkou. Uklidňující a jedinečné jsou výhledy z oken do zeleně, orientace na jihozápad zaručuje dostatek denního světla.

Dispozice bytu zahrnuje 2 ložnice, koupelnu s toaletou, druhé WC, praktickou komoru s přípojkou na pračku - a hlavně srdce celého bytu - velký obývací pokoj s prostornou kuchyňskou linkou. Ta byla vyrobena na zakázku, stejně tak i vestavná skříň na chodbě a skříňky v obývacím pokoji - profesionální zpracování pochází od firmy Pavlis s.r.o. I další použité materiály jsou kvalitní - jak zajímavé obklady koupelny, tak podlahy, interiérové dveře - vše příjemné sladěné.

Vybavení kuchyně je také nadstandardní - značky Elektrolux a Bosch - plně parní trouba, indukční deska, MW trouba, lednice a myčka. Dostatek skříněk, příjemné osvětlení, propojení s obytným prostorem - to vše dohromady je zárukou radostného vaření.

Byt se nachází v přízemí nízkého zděného bytového domu, postaveného před 4 lety. Celá lokalita je velmi oblíbená, parkování za závorou, upravený vnitroblok s lavičkami, dětské hřiště, blízký obchod 24/7, dostatek zeleně - to vše dělá toto místo luxusním bydlením. Zastávku autobusu MHD i s přímými spoji do Prahy máte za 5 minut chůze, autem jste v Praze do 20 minut.

V okolí jsou školky, školy, dětské skupinky, ale také sportovní centra, lékařský dům, aquapark, koupaliště, kavárny, restaurace, historické centrum. Ideální bydlení pro ty, kteří chtějí spojit výhodu centra města s klidem, který najdete při relaxaci na vlastní zahrádce.



Nahoru