Vybírejte z nabídky 36 612 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > vily > Teplice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Vila, Teplice

Prodejce

Makléř: Simona Čechová

Telefon: 605 733 ...

E-mail: cechova. ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Teplice (okres Teplice)

Teplická

Domy, Vily

0149

13.10.2024

3

735 m2

212 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Simona Čechová

Telefon: 605 733 ...

E-mail: cechova. ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

The Brokers s.r.o.

Břehová 208/8, 110 00 Praha 1

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme třípodlažní dům po kompletní rekonstrukci, který poskytuje komfortní bydlení až pro tři generace. Každá bytová jednotka má samostatný vstup a zaručuje soukromí. Dům lze také přizpůsobit pro bydlení jedné rodiny dle Vašich potřeb. S užitnou plochou 212 m2 a pozemkem o velikosti 967 m2 je ideálním místem pro pohodlný domov v prestižní lokalitě Teplic, a zároveň nabízí prostor pro Vaše nápady a záliby.

Tento cihlový dům, postavený v 70. letech, prošel v roce 2019 kompletní rekonstrukcí. Nové rozvody, střecha, fasáda, koupelny, kuchyňské linky, podlahy, okna a dveře zajišťují moderní a komfortní bydlení. Zahrada nabízí krásný výhled na nezastavěný prostor, což přispívá k trvalému klidu a příjemnému prostředí. Dům má pevné základy a zeď širokou 40 cm s 12 cm izolací z polystyrenu. V případě zájmu je možné využít zadní část pozemku pro výstavbu dalšího domu.

Každé patro disponuje samostatnou koupelnou a plně vybavenou kuchyňskou linkou se moderními spotřebiči, což zajišťuje maximální komfort při vaření. Okna s dvojitým sklem a bezpečnostní dveře poskytují vynikající izolaci. Vytápění zajišťuje plynový kotel značky Protherm, přičemž každé patro má svůj vlastní bojler značky Dražice na ohřev vody. Voda je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci, což znamená bezstarostný životní styl.

Na zahradě se nachází zastřešená terasa s pohodlným posezením pro chvíle relaxace za každého počasí. K domu patří také zahradní domek s elektřinou (220 a 380V) a kohoutkem na zalévání. K dispozici je garáž a další parkování je možné na pozemku.

Tato vila představuje výjimečné bydlení, které splňuje očekávání moderního života. Nachází se v atraktivní lokalitě Teplic, která nabízí klidné prostředí a vynikající dopravní dostupnost do centra města. Pokud hledáte elegantní, pohodlný domov, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky této jedinečné nemovitosti.



Nahoru